luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSpitalul Județean din Timișoara redeschide Zona Roșie pentru pacienții cu COVID-19

Spitalul Județean din Timișoara redeschide Zona Roșie pentru pacienții cu COVID-19

Spitalul Județean din Timișoara redeschide Zona Roșie și va pune la dispoziție 76 de paturi pentru bolnavii COVID, inclusiv paturi de terapie intensivă, a anunțat managerul spitalului, Raul Pătrașcu.

“Astăzi (marți – n. red.) comunitatea sanitară din Timiș a aratat din nou solidaritate, alături de autoritățile competente. Am avut o întâlnire cu managerii spitalelor incluse în Planul Alb pe care l-am creionat în luna martie, cu Directorul DSP Timiș, cu Președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate și cu Președintele și Vicepreședintele Curții de Conturi și am luat câteva decizii importante pentru a ne asigura că facem tot ceea ce este posibil pentru cetățenii din Timișoara, județul Timiș și nu numai. În prealabil am obținut sprijinul Prefecturii Timiș și fiecare spital, în funcție de apartenență are tot sprijinul din partea autorităților locale”, a anunțat Raul Pătrașcu.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE