miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSpitalul mobil: el este personajul cheie în dosarul mitei de 1 milion...

Spitalul mobil: el este personajul cheie în dosarul mitei de 1 milion de euro. Îl cunoaşteţi?

Dosarul privind licitaţia şi achiziţia Spitalului modular de la Leţcani a fost cerut, zilele trecute, de către DNA Bucureşti, au precizat surse judiciare pentru “Ziarul de Iaşi”.

Ancheta fusese deschisă la Iaşi, de poliţiştii şi procurorii de aici, însă cauza pare a prinde contur de corupţie, ne-au arătat sursele. Dosarul a fost trimis la Bucureşti cu tot cu stivele de documente primite de anchetatorii ieşeni de la consiliile judeţene Neamţ şi Iaşi, cele care au finanţat achiziţia.

Acesta a fost reunit cu un alt dosar, ce vizează presupuse fapte de trafic de influenţă, şi care se află sub lupa DNA încă din vară. “Ziarul de Iaşi” a obţinut, în premieră, o fotografie “bombă” din acest exploziv dosar.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) s-au arătat interesaţi de ancheta deschisă la Iaşi, referitoare la Spitalul modular din Leţcani, la scurt timp după ce în presă a apărut informaţia unor solicitări de documente făcute de anchetatorii ieşeni.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE