Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu” « crisana.ro

Ministerul Sănătății (MS) a desemnat marți, 31 martie, 117 spitale și 44 de maternități unde vor fi îngrijiți bolnavii de Covid-19. Printre ele se află și spitalul și maternitatea „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, care va trata pacienții gravi și critici, și Fresenius NephroCare din Oradea, cu unitate satelit în Ștei, care va trata pacienții cu Covid-19, care fac dializă.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a aprobat ieri Ordinul de ministru privind Planul de…

partajează acest articol:
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: