luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSpitalul Pediatric Monobloc de la Cluj-Napoca va avea peste 600 de paturi

Spitalul Pediatric Monobloc de la Cluj-Napoca va avea peste 600 de paturi

Spitalul Pediatric Monobloc care va fi construit la Cluj-Napoca va avea un total de 625 de paturi, în urma definitivării modalităţii optime de organizare.

Spitalul va avea 510 paturi pentru spitalizarea continuă, 50 pentru spitalizarea de zi şi 65 de paturi pentru însoţitori.

“Consiliul Judeţean Cluj a recepţionat studiul care indică structura optimă a viitorului Spital Pediatric Monobloc, respectiv modul de organizare a serviciilor medicale ce vor fi oferite. Studiul a vizat, în principal, identificarea necesarului de paturi, definirea circuitelor şi a cerinţelor privind organizarea lor, gruparea funcţiunilor, tipurile de finisaje necesare etc. (…) Astfel, Spitalul Pediatric Monobloc va avea nu mai puţin de 510 paturi pentru spitalizare continuă, la care se vor adăuga alte 50 de paturi pentru spitalizarea de zi şi, respectiv, 65 de paturi pentru însoţitori”, a anunțat vineri administrația județeană.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE