Spitalul Pediatric Monobloc, un pas mai aproape de realizare | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Spitalul Pediatric Monobloc, un pas mai aproape de realizare. Are toate şansele să primească în curând finanţare şi să înceapă lucrările, a transmis Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Spitalul Pediatric Monobloc este prins, pe Programul Operaţional de Sănătate, ca primă investiţie a României. Proiectul are şansele cele mai mari să primească finanţare în curând, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. 

Citește și: 53 milioane de euro de la buget pentru partide în primele 10 luni ale anului

„Este un proiect major pe care noi l-am tot dezbătut de-a lungul anilor. În sfârșit, am ajuns și cu el la un punct cheie: finalizarea licitației și adjudecarea. În aceste zile se adjudecă câștigătorul licitației.

Finanțare de aproximativ 200 de milioane de euro

Pot spune ca o primă știre că, săptămâna trecută am fost la București, și am constatat că, în Ministerul Sănătății, pe Programul Operațional de Sănătate, este prins ca primă investiție a României în această finanțare. Este cel mai matur proiect din țară. Se află spre faza de execuţie.

Avem șansele cele mai mari să primim finanțarea în curând. Vorbim de aproximativ 200 de milioane de euro, cât am estimat noi costul lucrărilor, plus alte 100 de milioane de euro pentru dotări. Vom folosi o parte din ce avem ca dotări. Avem aparatură ultramodernă cumpărată recent. Pot spune că pentru prima dată am speranțe că acești bani pentru construcție vor veni în curând. Ulterior vom da ordin pentru începerea lucrărilor. Într-un final am ajuns la punctul de a începe lucrările. Va fi un spital de care Clujul are nevoie”, a declarat Alin Tişe, la un post de radio local. 

Continuarea în Monitorul de Cluj

Citește și: Băluță reface planșeul Unirii fără autorizație, Nicușor Dan dărâmă gardurile montate noaptea trecută

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Portavocile propagandei pro-ruse | Puterea a Cincea

Portavocile propagandei pro-ruse. În plină perioadă a amenințărilor hibride...

Primăria Constanța cumpără curtea Palatului Regal din Mamaia | Info Sud-Est

Primăria Constanța cumpără curtea Palatului Regal din Mamaia. Terenul...