Sprijină jurnalismul independent – Persoane juridice

Sprijină jurnalismul independent!

Cum ne poți susține ca persoană juridică

Sprijini munca jurnaliștilor independenți din rețeaua PressHub și din toată România pentru a beneficia și în continuare de informație verificată, relevantă pentru tine și afacerea ta, cu imagini de calitate. Pe scurt, presă creată de profesioniști, pe care îi perfecționăm continuu cu traininguri și seminarii special gândite pentru ei.

 

PressHub.ro = +25 de publicații, +35 de jurnaliști, sute de articole

 

Companiile private pot redirecționa 20% din impozitul pe profit către inițiatorul PressHub, organizația Freedom House România, potrivit Legii Sponsorizării Nr. 32/1994 și Codului Fiscal.

Suma va fi dedusă integral din impozit, dacă reprezintă mai putin de  20% din impozitul pe profit si este în limita a 0,5% din cifra de afaceri a companiei. Impozitul se diminuează cu suma aferentă sponsorizării, cheltuiala fiind astfel deductibilă.

Termenul limită pentru încheierea demersurilor este 31 decembrie 2019, pentru ca deducerile fiscale să fie aplicate companiei tale.

 

Cum contribui?

1. Calculează care este suma pe care ai putea să o redirecționezi către Freedom House România.
2. Scrie-ne pe officefhr@freedomhouse.ro sau sună-ne la +4 0731 909 907 pentru a putea încheia contractul de sponsorizare.

 

Vezi cum poți contribui și ca persoană fizică