luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterStareț internat la Socola, acuzații de groază. Viol, sex consimțit sau halucinație?

Stareț internat la Socola, acuzații de groază. Viol, sex consimțit sau halucinație?

Publicaţia ieşeană „ReporterIS“ citează surse neoficiale care susţin că fostul stareţ al Schitului „Maria Magdalena“ din Ţibucani, judeţul Neamţ, care este internat de pe 5 martie la Institutul de Psihiatrie „Socola“ din Iaşi, s-ar fi plâns medicilor că a fost violat.

Prelatul, despre care inclusiv reprezentanţii Mitropoliei au spus în mai multe rânduri că suferă de unele episoade de probleme psihiatrice şi că are nevoie de ajutor de specialitate, a fost adus de poliţie şi internat la „Socola“ la finalul săptămânii trecute. Conform surselor citate de „ReporterIS“, preotul a susţinut săptămâna aceasta, marţi, că ar fi fost agresat, iar miercuri a fost dus la IML şi la Spitalul „Sf. Spiridon“ pentru evaluare de specialitate, dar nu s-a ajuns la o concluzie.

„Bună dimineaţa. Sunt foarte bine, a venit Poliţia la mine la apartament, a văzut că totul e bine, nu mă sinucid, am atras doar atenţia ca să mă creadă şi pe mine cineva că nu sunt bolnav psihic. Au venit SMURD, ISU, Jandarmii, m-au verificat, totul e în regulă, sunt perfect sănătos, tensiune bună, temperatură bună, fără COVID, fără nimic, fără probleme psihice. Şi acum mergem la secţie să dau declaraţie că sunt foarte bine, treaba e bună, şi de acum justiţia să îşi facă datoria“, a spus preotul într-o filmare încărcată pe Youtube chiar din maşina de poliţie care îl lua de acasă.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE