Start-Up Nation România. Curs de antreprenoriat dedicat tinerilor de etnie romă din Stâlpeni | Gazeta de Stâlpeni

Data:

spot_img

Start-Up Nation România. Curs de antreprenoriat dedicat tinerilor de etnie romă din Stâlpeni. Proiectul este parte a parteneriatului dintre Organizația REDI România (Roma Entrepreneurship Development Initiative) și Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT).

Programul Start-Up Nation România, ediția 2024, își propune să dezvolte sectorul economic prin stimularea antreprenoriatului în rândul tinerilor, inclusiv în comunitățile de romi și susținerea persoanelor sub 30 de ani care doresc să își transforme ideile în afaceri de succes.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

În Stâlpeni, conform Recensământului din 2021, din totalul de 4.418 locuitori, 65 s-au declarat a fi de naționalitate romă.

Curs online de antreprenoriat gratuit, acreditat de Ministerul Muncii

Printre aceștia, sunt cu siguranță tineri pentru care programul Start-Up Nation reprezintă o oportunitate esențială de a beneficia de sprijinul necesar pentru a-și dezvolta propria afacere.

Citește și: Director la Sf Pantelimon despre angajatele care au sesizat procuratura: „În fiecare zi în care profesează, defăimează ireversibil imaginea profesională a medicilor din întreaga țară”

Participanții la acest program vor beneficia de un curs online de antreprenoriat gratuit, acreditat de Ministerul Muncii, cu o durată de 40 de ore, curs obligatoriu pentru a accesa fondurile disponibile prin Start-Up Nation.

Pe lângă acest curs, tinerii vor primi asistență în înființarea firmei, consultanță pentru elaborarea planului de afaceri și sprijin la depunerea dosarului de finanțare.

Programul oferă o finanțare nerambursabilă de până la 250.000 de lei pentru fiecare proiect aprobat, acoperind maxim 90% din valoarea totală eligibilă. 

Continuarea în Gazeta de Stâlpeni

Citește și: Hoții de lemne monitorizau polițiștii de Crimă Organizată Alba. Liderul grupării este nepotul unui fost procuror-șef

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: pixabay.com / mwitt1337)

spot_imgspot_img
Andrei Vacaru
Andrei Vacaru
Andrei Văcaru este redactor-șef la Gazeta de Stâlpeni, una dintre puținele publicații din România care apare într-o comună, Stâlpeni, Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related