vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletter„Stațiunea Secu va avea apă și canalizare”. Primăria Reșița accesează fonduri europene...

„Stațiunea Secu va avea apă și canalizare”. Primăria Reșița accesează fonduri europene pentru dezvoltarea zonei

După ce în luna iunie a anului trecut a reuşit să reintre în posesia platoului Secu, principalul loc de agrement al reşiţenilor înainte de 1989, Primăria Reşiţa pregătește investiții de anvergură pentru reintroducerea stațiunii în circuitul turistic.

Situată la mai puțin de 10 kilometri de Reșița, stațiunea de interes local Secu ar putea deveni, în viitorul apropiat, o destinație atractivă nu doar pentru reșițeni, ci și pentru turiștii din Timiș, Arad sau chiar din județe mai îndepărtate. Primul pas în acest sens a fost făcut anul trecut când, în urma negocierilor purtate cu Tesseract Arh SRL, firma care deținea în concesiune terenul de pe malul lacului Secu și pe care, în ciuda obligațiilor contractuale, l-a lăsat în mare parte în paragină, Primăria Reșița a reușit să reintre în posesia a 38.000 de hectare din totalul celor 45.000.

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE