Stelian Ion o critică pe Ana Birchall: „Cu o aroganță nemaiîntâlnită, se laudă singură și ne dă tuturor indicații prețioase”

Data:

spot_img

Stelian Ion o critică pe Ana Birchall: „Cu o aroganță nemaiîntâlnită, se laudă singură și ne dă tuturor indicații prețioase”. Acesta a transmis, duminică, un mesaj postat pe Facebook despre Ana Birchall, candidată la Președinția României.

Redăm integral mesajul acestuia:

„Ana Birchall, pesedista care a furat puțin din discursul USR, doar-doar uită lumea cine e și mai rupe câteva voturi de la Elena Lasconi, se bagă iar în seamă neîntrebată și bate câmpii cu grație.

Cu o aroganță nemaiîntâlnită, se laudă singură și ne dă tuturor indicații prețioase.

În loc să ne explice credibil ce este cu filmulețul în care o doamnă a cărei voce seamănă izbitor de mult cu a sa îi dădea lui Geoană o „contribuție la campania electorală”  pentru a o pune din pix pe lista de parlamentari, Birchall ne ceartă pe toți și ne dă sfaturi.

Ana Birchall ne spune că ea l-a băgat la pușcărie pe Dragnea. Serios? Credeam că justiția, adică judecătorii l-au trimis la pușcărie. Cum să te lauzi cu așa ceva? Suntem în Corea de Nord?

Ministrul justiției, om politic, de cele mai multe ori înregimentat într-un partid, poate condamna sau poate contribui la condamnarea cuiva? Chiar a avut ministra Birchall un astfel de rol și a pus presiune pe judecători? Ar fi infinit mai grav decât a minți ca să se dea mare.

Legătură reală dintre ea și Dragnea? Liviu Dragnea a pus-o ministru la MJ ca să-i îndeplinească dorința, să „reformeze” justiția ca să-l scape de închisoare. Birchall era apreciată și de Iohannis, alt iubitor și „reformator” al justiției, așa că, fiind numitorul comun dintre Dragnea și Iohannis, a ajuns ministru al justiției.

Se mai laudă dna Birchall că l-a adus în țară și pe Mazăre. Pe Mazăre l-au adus organele judiciare, cu contribuția celor din Direcția pentru drept internaţional și cooperare judiciară, Birchall doar s-a băgat în poză cu talent (la asta e aproape la fel de pricepută ca dna Gorghiu) pentru a-și face imagine pe munca altora. Meritul ei aici? Doar că nu a comis un abuz în serviciu ca să-i oprească pe specialiști din MJ să facă traducerile și demersurile legale. Legat de blocarea SIIJ, Birchall are tupeul să se laude cu asta, deși ea însăși a votat înființarea SIIJ propusă de Dragnea și Iordache. Cu același tupeu fără urmă de bun simț, ne vorbește și despre Codul penal și cel de procedură penală deși, în 2019, în plină Epocă Dragnea, a votat cu două mâini ambele proiecte de mutilare a codurilor pentru scăparea lui Dragnea și a găștii lui de infractori.”

Stelian Ion a publicat în comentarii un filmuleț în care Birchall i-ar fi înmânat bani lui Mircea Geoană.

„Cât privește pregătirea profesională cu care se tot laudă doamna absolventă de facultate pe bani: nu mi-a dat niciodată impresia că ar fi vreo lumină a universului juridic. Mai degrabă, mi-a dat tot timpul impresia că vine dintr-o zonă de securism îmbinată cu oportunism care poate propulsa rapid în funcții, poziții și candidaturi cheie persoane cinice și lipsite de scrupule.

Revenind la filmulețul cu Geoană, pe care îl puteți vedea singuri și puteți trage concluziile, la scurt timp după ce a fost făcut public, Ana Birchall nu a negat că ar fi protagonista înmânării banilor către Geoană. A spus că e adevărat că a dat bani, dar că a fost o contribuție legală și că nu a filmat ea. Nu a negat atunci că ea era cea filmată. Cum e doamna prezidențiabilă? De ce nu ați negat atunci, ci abia acum, după atâția ani, spuneți că nu dvs. apăreți în filmuleț?” a mai scris Stelian Ion, în postarea sa pe Facebook.

YouTube video

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook / Stelian Ion)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un TIR încărcat cu electrocasnice a luat foc şi a ars complet în Vama Nădlac II

Un TIR încărcat cu electrocasnice a luat foc şi...

Procesul soților Nicolae și Elena Ceaușescu, trimis la CAB

Curtea Militară de Apel București a declinat dosarul 1/753/1989...