duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăJustițieStelian Ion spune că îi va cere președintelui Iohannis să țină cont...

Stelian Ion spune că îi va cere președintelui Iohannis să țină cont de avizul CSM la numirea noului șef al DIICOT

Ministrul Justiției, Stelian Ion, a declarat, duminică seara, la Digi24, că îi va cere președintelui Klaus Iohannis să țină cont de avizul CSM la numirea noului șef al DIICOT.

„Dacă avizul este negativ, din punctul meu de vedere, ar trebui să se țină cont de acest aviz. Eu sper să fie avize favorabile. Dacă va fi un aviz negativ, solicitarea mea către domnul președinte va fi aceea de a nu da curs acelei propuneri, voi retrage… Aici am avut o discuție și cu un fost ministru al Justiției, avem opinii diferite. Ministrul Justiției este titularul acestei nominalizări, acestei propuneri. Câtă vreme ministrul Justiției face acea propunere, tot ministrul, din punctul meu de vedere, o poate și retrage. În orice caz, poate solicita o respingere. Bineînțeles, atributul final pe aceatsă legislație revine președintelui, cum este și normal”, a afirmat Stelian Ion.

Citește articolul complet în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE