Strada din Constanța cu 14 farmacii și 8 cabinete medicale în 600 de metri

Data:

România este în topul UE la numărul de farmacii și pe ultimul loc la accesul populației la medicamente novatoare. O stradă din Constanța, de doar 600 metri lungime, are de-a lungul său 14 farmacii (din care două vând exclusiv medicamente și tratamente pe bază de plante) și 8 cabinete medicale.

Strada se numește Cișmelei, se află într-una din zonele bune ale orașului și este locuită preponderent de persoane trecute de prima tinerețe, dar cu venituri medii și ridicate. La unul dintre capetele străzii se află una dintre ieșirile din oraș și intrările în stațiunea Mamaia.

Citește și: Cum îl ajută pe Putin „contraofensiva teroristă”. Despre implicațiile cazului „Dughina”

Strada duce, de asemenea, spre parcul Tăbăcăriei, cel mai mare și cunoscut al Constanței. De altfel, este singurul loc care îndeplinește condițiile pentru a putea fi numit „parc”, în afara celorlalte spații verzi care au amenajate câteva bănci pe o parte și alta a lor.

În medie, pe Strada Cișmelei din Constanța, la fiecare 40 de metri apare o farmacie, iar 7% din numărul total din farmaciile care au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate se află pe această stradă.

Continuarea, în Info Sud-Est!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
1 COMENTARIU
  1. Faceti va rog o plimbare si in Galati si veti vedea ca pe o strada de 2000metri sunt cel putin 9 ( noua ) sedii cu geamuri negre pe care scrie casino si asta doar pe o parte , chiar la intrarea in oras . Iar in comuna unde locuiesc dupa pensionare sunt cam tot atatea . Poate ar trebui sa va rezervati timp sa cercetati cat castiga statul si cat pierde individul din asemenea stabilimente de prostit pe cei ce sunt deja asa .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related