duminică, 1 august 2021
AcasăRețeaStrăzile din Timișoara, patrulate de zeci de echipaje de poliție! „Respectați recomandările...

Străzile din Timișoara, patrulate de zeci de echipaje de poliție! „Respectați recomandările autorităților! Stați în casă!” « expressdebanat.ro

Începând de astăzi se poate circula între orele 22.00-06.00 doar dacă există motive întemeiate și pe baza unei declarații pe proprie răspundere sau primite de la angajator. La Timișoara, polițiștii patrulează pe străzi cu megafonul și îi atenționează pe oameni să nu încalce măsurile impuse.

„Respectați recomandările autorităților. Stați în casă!”…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE