Strigă-mă pe numele tău

Data:

Politicienii care visează să devină una cu statul gândesc la fel. De curând, am auzit o declarație de dragoste a unui român verde la adresa unui idol în viață al unui alt partid din coaliția la guvernare. Acest idol în viața primește astfel sprijinul a două partide din România din perspectiva unor celor mai grele alegeri pentru ”Apărătorul Galaxiei Creștine” în Uniunea Europeană.

Opoziția este unită împotriva acestui model luminos pentru politicienii români. Din nefericire există pentru prima dată riscul ca ura față de un israelit alergic la totalitarism și față de gay să nu câștige alegerile pentru Marele Om. Eliberarea de pericolul ”gheificării” Europei de Est se pare că a devenit o prioritate absolută. Familia tradițională pentru care se varsă lacrimi de crocodil este în pericol grav cum nu a fost niciodată, nici măcar în domnia lui Caligula.

Adevărata pandemie de care trebuie să ne apărăm este aceea de LGBT, nu de Covid. Covidul deja a învins pentru că bărbații falnici care conduc nații cu frică de vaccinare sunt mulțumiți de rate de vaccinare jenante, deși au vaccinuri suficiente. Cel puțin în România, în toamnă, la ATI va fi mai complicat să alegem ce persoană nevaccinată trăiește și care moare, dar nu este problema politicienilor, ci a medicilor care vor avea responsabilitatea să decidă.  

Este un moment optim să alegem un dușman pe care să dăm vina, și aici, orice băiat însetat de puterea absolută are de ales între pangolin și cei care au o altă orientare sexuală. Sunt ajutați și de cei ce vor să rescrie istoria să nu mai existe urme că am avut sclavie, femei care nu aveau drept de vot sau prigoană a celor cu altă orientare sexuală. Pentru orice minoritate responsabilă este important ca drepturile sale esențiale să fie respectate.

Să cerem toalete speciale în fundul curții pentru cei care doresc să li se asigure privilegii doar pentru că au altă orientare sexuală sau să ajungem să promovăm în funcții importante pe unicul criteriu al orientării sexuale sunt excese care ajută politicienii populiști să adune voturi și să ajungă la putere. Orice scandal care aduce atingere bunului simț aduce voturi pentru politicieni populiști periculoși, mai ales că valul patru al pandemiei este ca valul perfect pentru un surfer ca Bodhi din filmul ”La limita extremă” din 1991. 

Populismul are un val pe care să se urce cât timp pandemia face ravagii. Pentru cei interesați să devină dictatori, serialul de pe Netflix care prezintă experiențele lui Hitler, Stalin, Saddam, Idi Amin, Gaddafi și a dinastiei Kim reprezintă o lecție utilă bună de a fi pusă în aplicare chiar acum. A existat iluzia că odată cu colapsul economic al Uniunii Sovietice și al statelor sale satelit dictatura nu se va mai putea instaura în Europa. Liderii politici falnici ai Europei de Est ne arată că pot coopera cu lideri extremiști din Europa de Vest, așa cum sunt Salvini și Marine Le Pen, iar populismul are încă o pâine caldă de mâncat în continuare.

Doctrina Juche a familiei Kim, cea mai eficientă doctrină pentru dictatura modernă, spune că izolarea reprezintă cea mai bună soluție pentru ca o națiune să se bucure de o conducere înțeleaptă precum a Coreei de Nord. Fanii dinastiei Kim din Europa de Est sunt însă mai abili pentru că vor un control al statului după modelul Coreei de Nord cu beneficiile apartenenței la Uniunea Europeană. De aceea, poporul glorios condus de liderul maxim are nevoie de dușmani pentru ca oamenii să nu mai voteze rațional, ci doar în baza urii față de gay, israeliți sau alte minorități care pot fi hărțuite fără nicio repercusiune la nivel intern.

Zonele libere de homosexualitate ar primi doar pe cei care în mod cert sunt heterosexuali, urmând ca orice suspect de altă orientare sexuală să fie ars pe rug sau alungat cu pietre dacă nu dispare cu viteza luminii din raza vizuală a credincioșilor înarmați cu furci și coase. Credința în Dumnezeu devine pentru liderii populiști, care pot fi identificați doar dacă spunem numele unuia dintre ei, o decorație la piept care va fi insigna de Apărător al Galaxiei Creștine.

Dacă urlă de mult ține la creștinism, deși faptele ne spun altceva, dacă am avea o presă liberă care să ni le relateze, nu se poate să nu se pună ștampila pe el, și să te și bați pentru acest autoproclamat Mesia în viață. Indiferent ce face liderul respectiv și cât de mult reușește să se îmbogățească pe el și pe camarila sa, oamenii trebuie să creadă că fără ”Alesul Nației” totul este pierdut. Oamenii sunt informați de către propaganda populistă că nu se pot apăra singuri de străinul care ne seduce pe noi și pe copii noștri spre păcatul sodomiei, fără o mână fermă a liderului maxim care să alunge ”gheii cotropitori”. 

Am ajuns după atâta timp și după atâtea dictaturi sângeroase să ne luptăm ca la putere să nu ajungă sau să se mențină politicieni care vând doar ură față de Aproapele Nostru. Lecția din ”1984” nu a fost învățată de mulți europeni pentru că livrarea de informații mincinoase, prin care suntem învățați să credem într-un trecut alternativ de cel real, este ca picătura chinezească.

În loc să ne gândim la lucrurile care ne aduc împreună și să luptăm eficient pentru protecția femeilor și copiilor noștri de relele reale din societate, stăm și ne văităm că vom avea copii gay doar pentru că ”gheii” umblă liberi și pot să încerce să ni-i seducă. Practic, deși noi nu vrem, fără liderul maxim care să ne apere, nu avem nicio șansă în fața unor ființe extrem de periculoase așa cum sunt cei creați după modelul lui Boy George, Ru Paul sau Elton John.

Fără liderul nostru maxim care să țină ”gheii” la respect, toți bărbații ar dormi cu poza lui Elton John în rochie de mireasă și nu am mai dori nicio femeie, nici dacă ar fi Venus proaspăt ieșită din spuma mării. Ca și în 1984, ura față de ceilalți reprezintă calea certă pentru a adora zâmbetul divin ”al Fratelui cel Mare”. Doar așa vom reuși să ne învingem pe noi și să ajungem să îl iubim doar pe ”Fratele cel Mare”, singura pavăză împotriva unicului pericol care ne paște, cel al ”gheificării”.

spot_imgspot_img
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.
1 COMENTARIU
  1. ce fain e să scrii un articol fără să te informezi. o dai la plezneală.
    zonele libere lgbt sau legea maghiară nu interzic indivizii și nici orientarea sexuală ci doar propaganda deșănțată la minori făcută de activiștii, ONG-uri cu finanțări suspecte, fără calificări științifice clare, neacreditați de Minister. Asta e tot.
    dacă Europa pentru voi e să vină orice activist la copii de clasa a 6-a să le explice virtuțile masturbării sau ale mutilării genitale in numele tranziției de gen, fără acordul părinților, aveți o problemă cu ideea de Europa, confundați ultima modă delirantă cu libertatea și dreptul părinților fixat in Constituție de a educa pruncii conform valorilor lor, că nu activiștii i-au nascut și ingrijit, nu ei ii iubesc pe copii precum părintii, ci „iubirea” activiștilor pentru copiii e eventual cam sexuală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați? | Gazeta de Stâlpeni

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați?...

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce” pe bani publici Grecia la el în sector | Aktual24

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce" pe bani publici Grecia...

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor iraniene? | Aktual24

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor...

Cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România se întâlnește la Iași | Ziarul de Iași

Cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România se întâlnește...