luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterStudenții mediciniști din Cluj, implicați în spitale în lupta cu COVID19

Studenții mediciniști din Cluj, implicați în spitale în lupta cu COVID19

Studenții de la UMF din Cluj-Napoca se vor implica în lupta împotriva coronavirusului ca voluntari și în alte spitale din țară.

Peste 200 de studenți mediciniști clujeni vor ajuta și alte spitale din țară să facă față numărului mare de cazuri de COVID-19.

„Peste 200 de studenți din cadrul universității noastre au răspuns deja apelului transmis de Departamentul pentru Situații de Urgență pentru a desfășura activităţi de voluntariat în spitalele COVID-19. Universitatea centralizează solicitările studenţilor, iar apoi le transmite către DSU, care îi va distribui către unităţile sanitare care au cea mai mare nevoie de ajutor”, scrie într-o postare pe pagina de Facebook a Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca.

Secretarul de Stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a anunțat miercuri seară că Guvernul va adopta o ordonanță de urgență referitoare la implicarea studenților de la facultățile de medicină în tratarea bolnavilor de COVID-19. El a precizat că s-a luat deja legătura cu universitățile de la care ar urma să provină studenții.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE