SUA antrenează militari ucraineni în Germania

Data:

Statele Unite antrenează forțe armate ucrainene în situri din afara Ucrainei, printre care și Germania. Potrivit purtătorului de cuvânt al Pentagonului, antrenamentele de pe teritoriul Germaniei au început deja.

John Kirby, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, a declarat într-un briefing despre războiul din Ucraina: „Pot anunța că Statele Unite au început antrenamentul cu forțele armate ucrainene pe sisteme cheie la instalații militare din Germania.”

Armata americană colaborează strâns cu guvernul de la Berlin în acest context, a mai subliniat John Kirby. „Suntem recunoscători pentru sprijinul continuu al Germaniei”, a adăugat Kirby. Aproximativ 50 de militari ucraineni au fost deja instruiți cum să folosească armele cu rază lungă de acțiune Howitzer și vor învăța, de asemenea, să utilizeze sisteme moderne de radar și vehicule blindate. 

Articolul integral, în Deutsche Welle!

spot_imgspot_img
Deutsche Welle
Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD. Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012. Momentan, există un site în limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Taxele și impozitele pe proprietăți ar putea fi majorate 

Taxele și impozitele pe proprietăți ar putea fi majorate...

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”