vineri, 30 iulie 2021
AcasăNewsletterSUA inițiază un joc de război secret pentru a contracara Rusia și...

SUA inițiază un joc de război secret pentru a contracara Rusia și China pe mai multe fronturi

Jocul de război militar clasificat al SUA urmează să aibă loc la vară, ca o verificare a potențialului armatei americane de a duce un război pe mai multe fronturi. Mai mulți oficiali ai apărării au declarat pentru CNN că jocul de război este o prioritate absolută.

Sute de militari americani din întreaga lume se vor conecta la computere în această vară pentru un joc de război foarte secret, în care „inamicii” vor avea nume fictive, dar cu scenarii în care SUA va trebui să răspundă acțiunilor agresive și mișcărilor neașteptate ale Chinei și Rusiei.

Mai mulți oficiali ai apărării au declarat pentru CNN că jocul de război este o prioritate absolută pentru președintele șefilor de stat major, Mark Milley, care va conduce exercițiul. Secretarul Apărării, Lloyd Austin, va fi informat pe măsură ce se va desfășura.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE