Tag: alegeri interne

Browse our exclusive articles!

Boc îl compară pe Ludovic Orban cu Liviu Dragnea: „O strategie de victimizare tip Liviu Dragnea”

Cred că premierul Cîțu va câștiga și președinția PNL. Este părerea mea, a unuia care îl susține. Este o competiție internă a PNL care n-are legătură nici cu punerea în pericol a guvernării țării, pentru că țara merge mai departe.

Azi în Timișoara, mâine în toată țara!

Dacă ar fi vremuri mai bune, fără pandemie, deficit excesiv și creștere galopantă a prețurilor, am putea să spargem semințe și să ne bucurăm ca la un meci extrem de disputat. Premierul ar trebui să ne explice cine este de vină pentru creșterea prețurilor, socialiștii, fostul premier sau actualul guvern.

Cum se pregătește PNL să piardă alegerile pe mâna lui Cîțu și Orban

Problema e că PNL,în frunte cu Orban, Cîțu și liderii de organizații care îi susțin, nu înțeleg că își sapă singuri groapa. În loc să ofere o bună guvernare, reformele promise, decență și un alt stil de politică, servesc spectacolul jalnic al luptei pentru propriile interese meschine, de moment, care nu au nicio treabă cu motivul pentru care au ajuns la putere. PSD, firește, jubilează.

Orban: Indiferent câţi vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt şi voi da bătălia cu toată forţa pe care o...

Nu m-am aşteptat ca Florin Cîţu să candideze la preşedinţia PNL. Toate discuţiile pe care le-am avut cu el nu puteau să mă conducă la această concluzie.

Orban: ”Condamn public încălcările grosolane ale democraţiei interne săvârşite la PNL Timişoara de Alin Nica, Dănuţ Groza, Alina Gorghiu şi Bogdan Ghelbere”

Vineri seară, candidatura lui Ambruş a fost invalidată de Comisia de arbitraj a partidului. Ambruş a afirmat că decizia este una abuzivă şi a adăugat că îl va susţine, pentru preşedinţia organizaţiei, pe deputatul Claudiu Chira.

Popular

Comisia Europeană propune un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a propus...

Fiul ultimului șah al Iranului salută, din exil, „Revoluția femeilor”

Manifestaţiile în curs în Iran reprezintă „o revoluţie a...

Ambasada SUA: Părăsiți imediat Rusia!

Ambasada SUA la Moscova a emis o alertă de...

Subscribe

spot_imgspot_img