Tag: antrenamente

SUA antrenează militari ucraineni în Germania

Statele Unite antrenează forțe armate ucrainene în situri din afara Ucrainei, printre care și Germania. Potrivit purtătorului de cuvânt al Pentagonului, antrenamentele de pe teritoriul Germaniei au început deja.

PROBLEME la noile reglementări! Copiii între 6 și 12 ani care fac sport, nevoiți să se testeze la fiecare 72 de ore pentru a...

Copiii între 6 și 12 ani care fac sport de performanță nu se pot vaccina, însă trebuie să prezinte certificatul verde în sala de...

Ultima oră

Cereale furate de ruși din Berdyansk. Ucraina cere Turciei să aresteze cargoul Zhibek Zholy

Ucraina a cerut Turciei să rețină și să aresteze cargoul Zhibek Zholy, sub pavilion rusesc, care transporta o încărcătură de cereale ucrainene luate din portul Berdyansk, ocupat de Rusia, potrivit unui oficial ucrainean și unui document văzut de Reuters.

O recolta mai mică în România – prognoza Comisiei Europene

Comisia Europeană şi-a revizuit estimările cu privire la producţia de grâu a blocului comunitar în sezonul 2022 - 2023. Executivul comunitar a informat că a decis să îşi revizuiască în jos estimările privind producţia de grâu în mai multe ţări, inclusiv Franţa, Polonia, România şi Spania.

Cum ajunge Poliția să lase fetele traficate înapoi pe stradă

27 de copii aflați în grija statului sunt traficați...
- Publicitate -spot_imgspot_img