Tag: aripa Cîțu

Năsui, despre liberali: Dacă nu se aliază cu noi, sunt la cheremul PSD

Vicepreşedintele USR Claudiu Năsui a acuzat, sâmbătă, că şeful statului şi aripa Cîţu din PNL sunt în stare „să dea oricât din banii contribuabilului, ca să cumpere susţinerea PSD pentru 6 luni”. În plus, Năsui a mai afirmat că “tevatura” din PSD cu privire la sprijinirea Guvernului Ciucă nu este altceva decât o tactică de negociere pentru ca social-democraţii să obţină cât mai mult din PNDL sau PNRR.

Ultima oră

Peste 32 de kilograme de droguri, descoperite la percheziții de D.I.I.C.O.T. Oradea

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea au prins în flagrant delict trei bărbați, în timp ce ar fi încercat să vândă cocaină și pulbere psihoactivă. Ulterior, au fost efectuate șapte percheziții, în total fiind indisponibilizate peste 32 de kilograme de droguri de risc, de mare risc și substanțe psihoactive.

Propagandistul lui Putin, Dmitri Medvedev: „Dragostea furtunoasă dintre europeni și ucraineni se apropie de sfârșit”

Sub sancțiunile drastice ale Uniunii Europene și la o săptămână după ce Ucraina a primit statutul de țară candidată la UE, la Moscova continuă declarațiile rupte de realitate.

​Germania a predat Nigeriei primele două sculpturi dintr-o serie de peste 1.100 de artefacte furate în perioada colonială

Autorităţile germane au predat vineri reprezentanţilor Nigeriei primele două...

Kovesi nu l-ar învinge pe Geoană, la prezidențiale. Câștigă la limită contra lui Ciucă | SONDAJ

Mircea Geoană ar câștiga primul tur al alegerilor prezidențiale,...
- Publicitate -spot_imgspot_img