Tag: bombardamente

Browse our exclusive articles!

Noi bombardamente la Kiev și în mai multe orașe. Trupele de invazie au ucis cel puțin 103 copii până acum

Trupele rusești nu au făcut progrese semnificative și nu au capturat niciunul dintre cele mai mari 10 orașe din Ucraina.

Zelenski: Rusia încearcă să creeze noi false republici. Peste 1.500 de civili uciși

În a 18-a zi a războiului ordonat de Vladimir Putin împotriva Ucrainei, Rusia a câștigat teren după bombardarea intensă a Mariupolului.

Rusia, culmea propagandei: ambasadorul Moscovei la ONU susține că ucrainenii se bombardează singuri

Ambasadorul Rusiei la Organizația Națiunilor Unite (ONU), Vasili Nebenzia, a susținut luni seară, într-o ședință a Consiliului de Securitate, că armata ucraineneană bombardează populația...

Un copil a murit într-un bombardament rusesc, în estul Ucrainei

În orașul Chuguev din regiunea Harkov, un băiat minor a fost ucis în timpul unui bombardament rus asupra unei clădiri cu cinci etaje, raportează...

Popular

Case demolate în centrul Oradiei, pentru o nouă bretea rutieră

Proiectul amenajărilor rutiere din zona Pieţei Cetate din Oradea, care include realizarea unui pasaj subteran, va suferi îmbunătăţiri în timpul implementării.

Un milion de lei bani publici pentru consilierii personali ai şefilor CJ Iaşi

Codul administrativ, adoptat în ultima vară a Guvernului Dăncilă, a dat mână liberă demnitarilor şi aleşilor în funcţii de conducere să numească şi să înroleze în structurile instituţiilor pe care le conduc ajutoare pe care codul menţionat le numeşte „consilieri”.

Emilia Șercan: Să nu mai „fetișizăm” softurile antiplagiat, sunt limitate

Teza de doctorat a ministrului de Interne, Lucian Bode, va fi analizată din nou de Comisia de etică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Poziția a fost exprimată de rectorul UBB, Daniel David, după ce jurnalista Emilia Şercan a publicat, joi, rezultatul analizei sale amănunțite asupra tezei ministrului de Interne susținută în 2018 la universitatea din Cluj.

Care este salariu minim corect în România? O dezbatere propusă de Demos

Guvernul a anunțat joi că s-a înțeles cu patronatele...

Subscribe

spot_imgspot_img