Tag: bucuresti

Browse our exclusive articles!

S-a deschis Târgul de Crăciun București 2022

Duminică s-a deschis Târgul de Crăciun București 2022 Tâ𝐫𝐠𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐫𝐚̆𝐜𝐢𝐮𝐧 se desfășoară, în acest an, 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝟐𝟎 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝟐𝟔 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 în 𝐏𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭̦𝐢𝐞𝐢. Printre atracţiile ediţiei din acest an sunt 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐥𝐢𝐯𝐞, 𝐂𝐚̆𝐬𝐮𝐭̧𝐚 𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐨𝐬̧ 𝐂𝐫𝐚̆𝐜𝐢𝐮𝐧, 𝐩𝐚𝐭𝐢𝐧𝐨𝐚𝐫𝐮𝐥, 𝐜𝐚𝐫𝐮𝐬𝐞𝐥𝐮𝐥 şi 𝐫𝐨𝐚𝐭𝐚 𝐩𝐚𝐧𝐨𝐫𝐚𝐦𝐢𝐜𝐚̆.

Zeci de obiective fără autorizație de securitate la incendiu, sancționate

Inspectorii de prevenire au continuat și în acest weekend verificările inopinate la operatori economici controalele au fost extinse la nivel național. Au fost depistate...

Descoperă noutatea muzicii vechi, la Festivalul de Muzică Veche București, 10–27 noiembrie 2022

Festivalul de Muzică Veche București, unul dintre cele mai importante evenimente de muzică cultă din România organizează ediția a XVII-a în perioada 10 -...

SURSE Un militar francez, mort într-un hotel din București, cu o foarfecă în gât

Un militar în cadrul forțelor armate franceze a fost găsit mort, duminică, într-o cameră a Hotelului Pullman din București, au declarat pentru G4Media.ro surse...

Comparaţii între salarii. Cât se câștigă în principalele oraşe mari din ţară

Salariul mediu net încasat în județul Iași, în luna august, a fost al șaselea cel mai mare din România. Însă, din cele opt regiuni de dezvoltare ale țării, Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, din care face parte și Iașul, și-a plătit angajații cu al treilea cel mai mic salariu mediu net. 

Popular

Piedone și 3 condamnați din dosarul Colectiv vor să scape de închisoare

Fostul primar Piedone și trei inculpați în Dosarul Colectiv cer anularea pedepsei primite după tragedia din clubul din Capitală. Instanța Supremă a decis să admită cererile de recurs în casație.

Europa liberă: Aderarea României la Schengen și baletul Austriei cu Moscova

Opoziția inexplicabilă, bazată pe argumente false, a Austriei la aderarea României la spațiul Schengen face jocurile lui Putin, așa cum și veto-urile Ungariei le fac. Nimic nu e însă întâmplător, Austria are de mulți ani legături economice și politice cu Rusia, gravitând pe orbita gazului putinist.

Alt politician din Iași implicat într-un scandal sexual

În luna octombrie, un alt politician din Iași a fost pus sub acuzare într-un scandal sexual. Cosmin Cristian Niță, candidat PMP la Consiliul Local Erbiceni, a fost inculpat și, o lună mai târziu, trimis în judecată pentru agresiune sexuală.

România în Schengen. Amânarea pentru 2023, tot mai probabilă. Austria se opune oficial aderării

Lărgirea spațiului Schengen, de liberă circulație, prin includerea României,...

Subscribe

spot_imgspot_img