Tag: congres

Browse our exclusive articles!

Dan Barna și Dacian Cioloș își prezintă sâmbătă echipele, în prima confruntare directă înaintea Congresului din octombrie. Cine sunt oamenii propuși să facă parte...

Pe lângă prezentarea raportului guvernării, vor fi prezentate echipele candidaților la șefia partidului rezultat din fuziune. Sunt patru candidaturi pentru șefia partidului: Dan Barna, Dacian Cioloș, Irineu Darău (susținut de filiala USR Brașov) și Fănel Necula.

Orban: Candidatura mea este la dispoziţia PNL

Pe 25 septembrie se alege preşedintele PNL, la congres. Este o competiţie între mine şi Florin Cîţu.

Orban: Eu vă spun cifra corectă, pentru că eu ştiu exact care e situaţia în PNL

Congresul din 25 septembrie nu este doar despre alegerea mea sau a lui Florin Cîţu ca preşedinte, este şi despre alte multe lucruri.

Liberalii bihoreni NU îl susțin nici pe Orban, nici pe Cîțu! Fiecare delegat la Congres va vota cum „consideră de cuviință”

După o reuniune a Biroului Județean, liberalii bihoreni au decis prin vot să nu-l susțină pe niciunul dintre cei doi pretendenți la șefia partidului la Congresul programat în septembrie, din cauza „programelor” acestora, dar mai ales a modului în care aceștia și-au desfășurat campania internă, cu scandaluri și acuze reciproce.

SURSE. Semnatarii moțiunii premierului Cîțu. Cum arată raportul susținătorilor liberali din teritoriu, PE și Parlament în lupta Orban-Cîțu

Din cei 10 europarlamentari, șapte îl susțin pe actualul premier, la fel cum îl susțin și 3 din cei 4 prim-vicepreședinți ai partidului.

Popular

Cum afectează pensionările masive funcţionarea Justiţiei la Iaşi? Sentinţe întârziate, magistraţi copleşiţi, dosare studiate în ritm alert

Pensionările din sistemul judiciar ieşean şi-a pus serios amprenta pe activitatea de anul trecut a Tribunalului. Numărul dosarelor noi a scăzut puţin, dar numărul tot mai mic de judecători a făcut ca fiecare dintre ei să fie pus în situaţia de a soluţiona câte două dosare pe zi. Jumătate dintre justiţiabili au aflat soluţia găsită de magistraţi la aproape trei luni de la pronunţarea sentinţei.

Cine este obligat să deszăpezească. Răspunderea primarului și obligațiile cetățenilor

Prima zăpadă mai serioasă din aceeastă iarnă a făcut...

Dacian Cioloș cere liderilor coaliției de guvernare „un plan ofensiv diplomatic clar” pe subiectul Schengen

Europarlamentarul REPER Dacian Cioloș cere liderilor coaliției un plan...

Necrolog pentru un om bun

Joi dimineață, la prima oră, am aflat că a...

Subscribe

spot_imgspot_img