Tag: dragoș pîslaru

Browse our exclusive articles!

Europarlamentarul USR Dragoș Pîslaru a fost ales președinte al Comisiei pentru Ocuparea forței de muncă din Parlamentul European

Este un rol-cheie de reprezentant al instituției Parlamentului European și un semnal că România câștigă o reputație tot mai bună în Uniunea Europeană.

Dragoș Pîslaru: Condiția USR PLUS legată de un nou premier rămâne pe masă

USR PLUS își menține solicitarea ca Florin Cîțu să nu mai fie premier. Eurodeputatul Dragoș Pîslaru spune la RFI că aceasta este o condiție pentru eventualele negocieri de refacere a coaliției cu PNL și UDMR.

SURSE: Clotilde Armand a câștigat alegerile interne pentru șefia USR-PLUS Sectorul 1, în fața lui Dragoș Pîslaru

Clotilde Armand (USR) a câștigat alegerile pentru șefia organizației de partid USR PLUS din Sectorul 1, cu circa 70 de voturi în avans față de competitorul ei, eurodeputatul Dragoș Pâslaru (PLUS), după cum indică numărătoare voturilor care s-a finalizat luni seara.

Garanția pentru Copii. Eurodeputatul Dragoș Pîslaru explică planul european integrat de combatere a sărăciei în rândul copiilor

Peste 25% dintre copiii din Europa sunt expuși riscului de sărăcie sau excluziune socială, iar pandemia de Covid-19 agravează această situație și provoacă un impact disproporționat și devastator asupra copiilor și a viitorului lor.

Popular

Comisia Europeană propune un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a propus...

Fiul ultimului șah al Iranului salută, din exil, „Revoluția femeilor”

Manifestaţiile în curs în Iran reprezintă „o revoluţie a...

Ambasada SUA: Părăsiți imediat Rusia!

Ambasada SUA la Moscova a emis o alertă de...

Subscribe

spot_imgspot_img