Tag: drumuri

Browse our exclusive articles!

Șocantul caz al daunelor de peste 90 milioane € plătite de CNAIR unui singur constructor de drumuri

O parte din bani a fost împărțită cu o altă firmă, Societa Italiana Per Condotte D’aqua, înființată de Vatican, apoi vândută mafiei italiene. Acum, compania este condusă de Duccio Astaldi și Franco Bassani, fost deputat și senator italian.   

Fost primar pus să plătească din buzunar penalităţi la un contract

În iunie 2017, între Primăria Cristeşti şi firma Ecomary SRL a fost încheiat un contract având ca obiect servicii de consultanţă în vederea modernizării drumurilor de interes local. Între primărie şi firmă au apărut însă neînţelegeri, care au dus la neplata contractului.

Banii europeni scot din noroaie tot mai multe comune izolate din județul Vaslui

Cu infrastructura din pământ, plină de gropi, autobuzele sau microbuzele școlare blocate în noroaie erau tractate de tractoare, pentru a ajunge la destinație. La recepția drumurilor, locuitorii satelor retrase sunt bucuroși că pot circula în sfârșit civilizat.

ANALIZĂ Drumurile județene din Galați, majoritatea în stare jalnică, sunt modernizate cu bani europeni

Județul Galați are 45 de drumuri județene  cu o lungime de circa 863,5 kilometri, majoritatea fiind într-o stare jalnică deoarece după 1990 autoritățile locale...

Popular

Jurnalista Emilia Șercan: Demisia lui Sorin Cîmpeanu ar trebui urmată de retragerea prevederilor controversate din Legile Educației

Jurnalista Emilia Șercan afirmă în interviul pentru Europa Liberă că acest moment al demisiei lui Sorin Cîmpeanu ar trebui folosit de clasa politică și de președintele Klaus Iohannis, creatorul proiectului „România Educată”, drept unul de reașezare a criteriilor de integritate și competență într-o funcție publică.

CLASIC_#LaServaPadronaRocks

Nu știu dacă e prima operă pusă în scenă...

Cine controlează televiziunile. Calificarea Evei Borsos Orsolya pentru CNA: legitimația UDMR

PRESShub și Integritate pe Bune continuă să vă prezinte...

Subscribe

spot_imgspot_img