Tag: expoziție

Poezie pe piatră și caricaturi tubulare, concepte inedite ale lui Ion Barbu

Ce caută o furnică, pe o lamă de ras înfiptă într-o piatră, în mijlocul Iașului? Răspunsul la această întrebare ciudată este cât se poate...

16 lucrări de artă din materiale reciclate pot fi admirate la Cluj, într-o expoziție a campaniei împotriva violenței de gen

Potrivit Transilvania Reporter, clujenii pot admira, până în 10 decembrie, o expoziție de lucrări realizate din materiale reciclabile și dedicate opririi violenței îndreptate împotriva femeilor.

Vila Suțu, deschisă publicului după 20 de ani pentru o expoziție de artă contemporană

Una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Constanța, construită la 1899, se redeschide publicului după 20 de ani.

Expoziție Foto „Rusia, file din natură”, la Muzeul Județean. Vicele Bughiu, mare iubitor de muscali: „O RUSIE ÎN TOATĂ MĂREŢIA EI”

Ieri, la Muzeul Județean Argeș din Piteşti a avut loc deschiderea unei expoziții de fotografie denumită “Rusia – file din natură”, organizată în colaborare cu Centrul Rus de Ştiință şi Cultură și Ambasada Rusiei în România. Expoziţie la deschidere căreia a asistat şi ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Valery Kuzmin (în dreapta, în imaginea de sus).

Concurs și expoziție fotografică: 140 de momente din 140 de vieți în Spania

Tematica este liberă, dar preferabil ar fi să se trimită imagini din viața de zi cu zi, cu un loc special sau agreat, un moment frumos sau inedit.

Ultima oră

Peste 32 de kilograme de droguri, descoperite la percheziții de D.I.I.C.O.T. Oradea

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea au prins în flagrant delict trei bărbați, în timp ce ar fi încercat să vândă cocaină și pulbere psihoactivă. Ulterior, au fost efectuate șapte percheziții, în total fiind indisponibilizate peste 32 de kilograme de droguri de risc, de mare risc și substanțe psihoactive.

Propagandistul lui Putin, Dmitri Medvedev: „Dragostea furtunoasă dintre europeni și ucraineni se apropie de sfârșit”

Sub sancțiunile drastice ale Uniunii Europene și la o săptămână după ce Ucraina a primit statutul de țară candidată la UE, la Moscova continuă declarațiile rupte de realitate.

​Germania a predat Nigeriei primele două sculpturi dintr-o serie de peste 1.100 de artefacte furate în perioada colonială

Autorităţile germane au predat vineri reprezentanţilor Nigeriei primele două...

Kovesi nu l-ar învinge pe Geoană, la prezidențiale. Câștigă la limită contra lui Ciucă | SONDAJ

Mircea Geoană ar câștiga primul tur al alegerilor prezidențiale,...
- Publicitate -spot_imgspot_img