Tag: funcții

Browse our exclusive articles!

Dacă aș fi Bolojan

S-a mai îngrășat PNL Bihor, apoi, și cu câțiva „traseiști” de la PSD, pe care i-a recuperat datorită bunelor prestații și bunelor intenții dovedite în vremea USL. Colegial, Lascu nu-i numește, dar publicul merită să știe că făcea trimitere la persoane ca Ovidiu Mureșan, fost viceprimar, trecut director comercial la CAO și devenit de puțin timp consilier județean PNL, ori Călin Barabas, asistent medical și director de îngrijiri al Spitalului Municipal.

Ministerul Justiției declanșează procedurile de selecție pentru funcțiile de conducere vacante la nivelul Parchetului General, DNA și DIICOT

Este momentul să consolidăm DNA și DIICOT, să întărim lupta anticorupție și împotriva criminalității organizate printr-o conducere cu autoritate și puteri depline. Îi îndemn pe toți procurorii care îndeplinesc cerințele să se înscrie la concurs. Este ocazia să se implice la nivel de funcție de decizie și să impună acele schimbări pe care le așteaptă procurorii pentru a lucra în anchete penale profesioniste, imparțiale și independente. Sunt funcții care pot da o direcție importantă în lupta anticorupție și împotriva criminalității

PNL, între alegerile interne și guvernarea României

Postul de președinte al liberalilor se va juca până la ultima turnantă. Susținătorii premierului invocă sprijinul Președintelui României pentru premier, deși un sprijin de la Cotroceni nu este neapărat un avantaj, precum și faptul că premierul reprezintă un nou suflu în partid. Pentru un delegat care are de ales între cei doi, întrebarea ar fi care dintre cei doi este capabil ca în 2024 să obțină rezultatul livrat de către PAS în Republica Moldova.

Un comisar șef nu se acuză

Fără sindicate și solidaritatea polițiștilor integri, politicul ar controla tot, iar cei integri ar fi supuși unor anchete disciplinare perpetue de natură să-i împiedice să își facă munca de poliție.

Primăria dă afară patru şefi, dar pune în loc alţi cinci

Sunt foarte multe situaţii în care persoanele cu funcţii de conducere au inclusiv sau efectuează atribuţii de execuţie. Inclusiv pentru persoanele plecate în concediu.

Popular

Transferurile de bani din Rusia către țările vecine au crescut cu 300-500% în 2022

Transferurile de bani din Rusia către Kazahstan, Uzbekistan, Kârgâzstan,...

Cum contribuie ceașca ta de cafea la schimbările climatice

Consumul global de cafea a crescut constant în ultimii...

Impedimentele legale și constituționale ale aderării Republicii Moldova la UE

Războiul din Ucraina a scos la iveală multe dintre...

Subscribe

spot_imgspot_img