Tag: guvernul Cîțu

Browse our exclusive articles!

Rectificarea bugetară dă partea leului la Ministerul Finanțelor – capitolul care cuprinde și Fondul de rezervă din care premierul poate face plăți către primari....

Pe locul secund ca alocare se situează Ministerul Finanțelor, cu 3 miliarde de lei pentru capitolul ”Acțiuni generale”. La acest capitol intră plățile la bugetul UE, plats de dobânzi, dar șia Fondul de rezervă la dispoziția Guvernului, din care executivul face de obicei plăți pentru primăriile aflate în dificultate financiară.

Cum face guvernul Cîțu reforma administrației: Dublează numărul de posturi dintr-o instituție care ar trebui să gestioneze relația cu Republica Moldova. Crește și numărul...

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova este o structură cu personalitate juridică, în cadrul aparatului de lucru al Guvernului și în coordonarea premierului, finanțată de la bugetul de stat, prin bugetul Secretariatului General al Guvernului. Instituția are sediul în Bulevardul Primăverii.

UPDATE. Moțiunea de cenzură inițiată de PSD a picat

O Românie eşuată, cu o economie eşuată, cu un sistem de învăţământ eşuat, cu un sistem medical eşuat, cu o agricultură eşuată!

PSD a depus moțiunea de cenzură. ”Este momentul ca Guvernul Cîțu să plece acasă”

Moţiunea este intitulată "România eşuată. Recordul fantastic al Guvernului Cîţu", iar în textul acesteia social-democraţii susţin că guvernarea PNL-USR-UDMR "conduce economia României spre prăpastie cu o viteză uluitoare".

Popular

Campanie pentru colectarea de PET-uri: ecobonusuri de 150 de lei

Sub sloganul “Colectezi tu, câștigăm toți!”, Coca-Cola, PENNY și GreenPoint Management lansează campania ECOBONUS, care...

Doi deținuți au evadat din arestul IPJ Vrancea. Au fost prinși la scurt timp

Doi deținuți vrânceni, de 17 și 23 de ani, arestați pentru furt, au evadat joi seara din arestul Inspectoratului de Poliție Vrancea. La scurt timp au ajuns înapoi în arest.

Subscribe

spot_imgspot_img