Tag: Igor Dodon

Browse our exclusive articles!

Alegerile parlamentare anticipate și drumul geopolitic al R.Moldova

Ursul Igor se bucură de apartenența sa la o castă unde poate face tot ce vrea la el în raion doar pentru că poate. Regulile nu ți se aplică atunci când ești președinte pentru că dânsul respectă doar regula din Ferma Animalelor care spune că unii sunt mai egali decât alții, dacă sunt conducătorii fermei.

Alegeri parlamentare la Chișinău: Cui îi e frică de o majoritate pro reforme în jurul Maiei Sandu?

Capitalul de imagine al Maiei Sandu și rezultatele ultimelor sondaje care dau PAS-ul ca învingător în alegeri îi sperie pe mulți obișnuiți cu statu-quo-ul de la Chișinău. Inclusiv din România.

Dodon, alegerile anticipate și războiul cu jurnaliștii

Refuzul Comisiei Electorale de a respecta deciziile justiției arată că funcționarii fideli ursului Igor nu vor precupeți niciun efort pentru a bloca accesul la putere al partidelor pro-europene. Ca de obicei, alegătorii moldoveni din Uniunea Europeană vor fi umiliți de către prietenii ursului Igor care au deschis doar 150 de secții de votare, deși justiția obligase funcționarii să deschidă 191 de secții.

Kremlinul ar fi investit 11,4 milioane de euro în campania prezidenţială a lui Dodon în Moldova

În iulie 2020, conform dezvăluirilor Bild, citat de Ziarul de Gardă, Serviciul de Informaţii şi de Securitate al Republicii Moldova (SIS) a identificat numeroase 'proiecte' pe care Kremlinul le implementa sau intenţiona să le implementeze pentru a influenţa alegătorii, între care şi aşa-numitul 'proiectul Adolf' al cărui scop era demoralizarea taberei proeuropene.

Cum se tratează est-europenii de minciunile molipsitoare

Peste 50% dintre moldoveni cred că virusul COV-SARS 2 nu este mai periculos decât cel al gripei sezoniere, se arată într-o analiză citată de...

Popular

SUSȚINE PRESShub. Redirecționează 20% din impozitul pe profit

Legislația fiscală din România permite oricărei companii să ofere...

SUSȚINE PRESShub. Donează sau redirecționează o parte din impozitul pe venit/profit

O societate sănătoasă nu poate exista fără o presă...

Procurorul general iranian a anunțat desființarea Poliției Moralității. Celelalte instituții iraniene tac

Face Iranul un pas înapoi în fața protestelor masive care afectează țara din luna septembrie? Acestea au fost declanșate de moartea tinerei Mahsa Amini în custodia autorităților care o arestaseră pentru că nu ar fi purtat corect voalul islamic.

Subscribe

spot_imgspot_img