Tag: închisoare

Browse our exclusive articles!

Bestia care a ucis o femeie când era în arest la domiciliu şi-a aflat o primă pedeapsă

Un bărbat care şi-a ucis concubina în bătaie îşi va afla sentinţa de după gratii. Încă înainte de a-i începe procesul pentru crimă, Ovidiu Moroşanu a fost condamnat cu executare pentru că a condus beat pulbere.

„Doctorul“ din escrocheria „Accidentul“ rămâne cu 23 de ani de închisoare

„Doctorul“, cum este poreclit în branşa escrocilor pentru calitatea pe care şi-o arogă în convorbirile cu viitoarele victime, era închis în penitenciarul din Copou din 2019 pentru executarea unei pedepse de peste 15 ani de închisoare pentru tâlhărie, furt, înşelăciune şi tentativă de înşelăciune.

18 ani de închisoare pentru femeia din Dej care și-a lăsat copilul de 9 ani în comă, mâncat de viermi și muște

Băiatul a murit pe 9 august 2020, la spital, la Cluj-Napoca, după două săptămâni de încercări disperate ale medicilor pentru a-l salva. Din relatările din presă de la acea dată, băiatul ar fi început să dezvolte probleme de comportament și refuza să se mai coboare din pat.

Afaceristul Ioan Niculae rămâne în închisoare. Tribunalul Constanța a refuzat eliberarea condiționată

Ioan Nicolae rămâne în închisoare, potrivit unei sentințe definitive de vineri a Tribunalului Constanța. Magistrații constănțeni au admis contestația procurorilor față de sentința pronunțată în luna mai de judecătoria Medgidia.

„Frica” de ace şi obiceiul de a conduce fără permis l-au adus cu un pas în puşcărie

Faptele s-au petrecut în februarie 2017, când Bogdan Altam se afla în vizită la părinţii săi, din satul Vascani, comuna Ruginoasa. A băut cu ei până la ora 22.00, când s-a hotărât să iasă la o plimbare cu maşina prin sat.

Popular

IAȘI – Și-a făcut rețea de gaz pe banii primăriilor, jupoaie 4 comune și scapă de lege de 10 ani

Gheorghe Tabac trebuia să suporte construirea rețelei și să...

19 grade Celsius – Germanii dârdâie la serviciu

Guvernul federal a decis să scadă la 19 grade temperatura maximă la locul de muncă. O decizie pripită? Fiindcă deja este clar că mulţi angajatori şi angajaţi trebuie să dea căldura mai tare.

Fostul primar din Târgu Jiu, reținut și eliberat, în dosarul privind spălarea operelor lui Brâncuşi

După ce a petrecut o noapte în arestul IPJ Gorj, fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fost pus în libertate, fără vreo măsură restrictivă, în dosarul privind  spălarea operelor lui Brâncuși, fapte petrecute în urmă cu nouă ani.

Subscribe

spot_imgspot_img