Tag: informații

Browse our exclusive articles!

Spionii Americii au greșit din nou

Cucerirea rapidă a Afganistanului de către talibani, care a urmat ordinului președintelui Joe Biden de a retrage forțele Statelor Unite, este nu doar un dezastru strategic și militar, ci și unul de de informații.

Disconfort politic

PSD crește în sondaje doar uitându-se la ei. Ciolacu a prezentat tandemul „noului PSD”: dr. Rafila președinte, Ciolacu premier. Fiul securistului și amicul teroristului. Amic de undiță cu Ciolacu (un figurant de-a pururi dar lider niciodată), Dragnea a fost eliberat (condiționat) din închisoare și, de cum a ieșit afară a constatat: „Când am plecat România era prosperă, acum e dictatură feroce”.

PRE-RIGHTS – Prevenirea criminalității: ”Rolul și limitele legale ale autorităților de urmărire penală și ale serviciilor secrete”

Laboratorul a fost parte a proiectului PRE-RIGHTS și promovează o abordare europeană asupra cooperării judiciare în domeniul prevenirii criminalității, analizând echilibrul dintre dreptul la siguranță și dreptul la o justiție eficientă, precum și corelează măsurile de securitate națională cu drepturile omului și obiectivele de reabilitare în închisoare sau prin sisteme de probațiune, așa cum sunt ele prevăzute de legislația UE.

Popular

Fostul șef al CJ Botoșani, Țurcanu, condamnat la închisoare cu executare

Condamnare la închisoare cu executare pentru spălare de bani...

Peste 1100 de titluri, peste 90 de cărți-eveniment, 32 de lansări – Humanitas la Gaudeamus

Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior vă așteaptă la...

O asociație de proprietari din Iași vrea să închidă biroul Raiffeisen și Mega Image-ul de la parter

Președintele Asociației de Proprietari Ștefan cel Mare și Sfânt,...

Subscribe

spot_imgspot_img