Primarul Botoșaniului, Cosmin Andrei, a fost în fața judecătorului, joi, la primul termen al procesului său de corupție. Acuzat de procurorii DNA de fraudarea...
Prietenii nu sunt și cei mai buni datornici. O femeie a trebuit să se adreseze instanței pentru a-și recupera banii împrumutați unei prietene în urmă cu trei ani ani. Norocul ei a fost că și-a luat toate măsurile de precauție.
Fostul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri a redevenit director. Concediat în decembrie 2019, el a deschis acţiune în instanţă în penultima...
Porsztner Sarolta şi Sándor Jószef Endre au fost trimişi în judecată în vara anului 2017 de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care îi imputau femeii că a acceptat să le acorde subalternilor din Primărie sporuri, cu condiţia ca fiecare să îi plătească lunar 10% din sumă, adică 25-30 de lei pe persoană, banii fiind strânşi de la angajaţi de casier care, apoi, îi înmâna sumele primite.
Cercetările au fost inițiate în 2014, în urma unor percheziții organizate de polițiști la mai multe firme din oraș. Atunci, anchetatorii au descoperit o adevărată încrengătură între mai multe firme administrate de un botoșănean, care intenționase să-și mute afacerile de pe o societate pe alta.
Magistraţii Curţii de Apel se vor întâni la sfârşitul lunii viitoare cu varianta bahluiană a "omului păianjen". Ionel C. este judecat pentru zădărnicirea combaterii bolilor, fiind ultimul ieşean ajuns în instanţă pentru că a fugit dintr-un centru de carantinare. Judecătoria l-a achitat, dar procurorii au făcut apel.
Audiat de procurori în iulie 2016, Mihai Tăutu a declarat că ziua precedentă, când îl transportase cu căruţa sa pe suspectul de omor, avea în vehicul o furcă cu partea metalică ruptă, ce a fost folosită de ucigaş la lovirea victimei sale.