Tag: instituții

Browse our exclusive articles!

Avocați plătiți cu 100 de dolari/oră pentru consiliere juridică la Primăria Capitalei

Noua administrație a municipiului București continuă să semneze contracte de asistență juridică costisitoare cu casa de avocatură preferată a primarilor generali Sorin Oprescu și Gabriela Firea.

UE investește 249 milioane de lei pentru ajutorarea nevoiașilor, persoanelor cu dizabilități și a orfanilor din Vaslui

De altfel, pentru a rezolva problema persoanelor cu dizabilități de la centrul Huși, DGAPC Vaslui derulează mai multe proiecte în valoare totală de 2,5 milioane de lei. Pe lângă proiectele de la Găgești și Oltenești din fonduri europene, vor fi înființate centre la Tutova, Murgeni, Pogana, Vaslui și Banca cu fonduri de la bugetul de stat. În jurul acestor centre de zi, la o distanță de maxim 20 de kilometri, vor fi ridicate în total 15 locuințe protejate, în fiecare locuință fiind internate între opt și douăsprezece persoane.

Popular

IAȘI – Și-a făcut rețea de gaz pe banii primăriilor, jupoaie 4 comune și scapă de lege de 10 ani

Gheorghe Tabac trebuia să suporte construirea rețelei și să...

19 grade Celsius – Germanii dârdâie la serviciu

Guvernul federal a decis să scadă la 19 grade temperatura maximă la locul de muncă. O decizie pripită? Fiindcă deja este clar că mulţi angajatori şi angajaţi trebuie să dea căldura mai tare.

Fostul primar din Târgu Jiu, reținut și eliberat, în dosarul privind spălarea operelor lui Brâncuşi

După ce a petrecut o noapte în arestul IPJ Gorj, fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fost pus în libertate, fără vreo măsură restrictivă, în dosarul privind  spălarea operelor lui Brâncuși, fapte petrecute în urmă cu nouă ani.

Subscribe

spot_imgspot_img