Tag: internet

Browse our exclusive articles!

VIDEO Parlamentul European a extins regulile în materie de roaming

Parlamentul European a extins regulile în materie de roaming pentru ca europenii să continue să sune și să folosească datele peste tot în UE...

STUDIU: 20% dintre copii afirmă că li s-au cerut imagini care să îi înfățișeze nud sau într-o ipostază sexuală VIDEO

Materialele raportate au arătat abuz sexual asupra minorilor, nuditate infantilă sau copii care pozează în ipostaze sexualizate

Coif din secolul al XVIII-lea, obiect de patrimoniu, pus la vânzare pe Internet

Un coif care datează, cel mai probabil, din secolul al XVIII-lea, a fost descoperit și ridicat de către polițiști din locuinţa unui bărbat care încerca să-l vândă pe Internet.

”Metoda loverboy” și pericolele de pe Internet. Conferință online despre prevenirea traficului de persoane

Care sunt pericolele pentru adolescenți și copii în mediul online? Cum ne putem apăra eficient într-o epocă în care accesul la smartphone și internet e generalizat? Marți, 16 noiembrie 2021 între orele 18:30 și 20:30 are loc o activitate de informare asupra traficului de persoane, parte a campaniei globale „19 ZILE DE ACTIVISM” implementată de FICE-UNESCO

Despre instigarea publică și libertatea de exprimare

Oricine poate în zilele noastre să creeze conținut pe internet, libertatea de exprimare a fiecăruia dintre noi fiind protejată. Totuși, libertatea aceasta nu este absolută.

Popular

Piedone și 3 condamnați din dosarul Colectiv vor să scape de închisoare

Fostul primar Piedone și trei inculpați în Dosarul Colectiv cer anularea pedepsei primite după tragedia din clubul din Capitală. Instanța Supremă a decis să admită cererile de recurs în casație.

Europa liberă: Aderarea României la Schengen și baletul Austriei cu Moscova

Opoziția inexplicabilă, bazată pe argumente false, a Austriei la aderarea României la spațiul Schengen face jocurile lui Putin, așa cum și veto-urile Ungariei le fac. Nimic nu e însă întâmplător, Austria are de mulți ani legături economice și politice cu Rusia, gravitând pe orbita gazului putinist.

Alt politician din Iași implicat într-un scandal sexual

În luna octombrie, un alt politician din Iași a fost pus sub acuzare într-un scandal sexual. Cosmin Cristian Niță, candidat PMP la Consiliul Local Erbiceni, a fost inculpat și, o lună mai târziu, trimis în judecată pentru agresiune sexuală.

Subscribe

spot_imgspot_img