Tag: investiții

Browse our exclusive articles!

Cîțu: Dacă noi ne lăsăm şantajaţi de fiecare dată, nu mai facem nimic

Am intrat în politică să schimb lucrurile, să fac lucrurile mai bune pentru oameni.

Documentul care dovedește că proiectul de OUG pentru programul Anghel Saligny a venit la Ministerul Justiției abia după demiterea lui Stelian Ion

Documentul are ca dată de intrare 2 septembrie, iar Ministerul Dezvoltării este instituția care l-a trimis către Ministerul Justiției. Documentul contrazice astfel versiunea lansată de premierul Florin Cîțu, care l-a acuzat pe Stelian Ion că nu ar fi vrut să avizeze proiectul de OUG.

O realitate crudă: Iașul are abia 60 la suta din PIB-ul Clujului

Produsul Intern Brut (PIB) al Iaşului a fost de 7,26 miliarde euro anul trecut, mai mare cu aproape 5% faţă de anul 2019, când se cifra la 6,89 miliarde euro, potrivit datelor din Breviarul Economic al Judeţului Iaşi (ediţia 2021), elaborat anual de către Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi.

SUA vor investi mai mult în bazele militare din România. Senatorul Shelby (alocare bugete), la MApN

În cadrul discuţiilor au fost abordate teme actuale din domeniul securităţii şi apărării şi aspecte concrete legate de cooperarea cu SUA, atât din perspectivă bilaterală, cât şi în context aliat.

(În)CET fără gaz: Primăria Oradea vrea să renunţe la noul CET pe gaz, ca să evite plata a 60 milioane lei pe an pentru...

La inaugurarea din 2016 era cea mai performantă din România, dar noua centrală pe gaz a CET-ului orădean şi-a atins limitele şocant de repede.

Popular

Piedone și 3 condamnați din dosarul Colectiv vor să scape de închisoare

Fostul primar Piedone și trei inculpați în Dosarul Colectiv cer anularea pedepsei primite după tragedia din clubul din Capitală. Instanța Supremă a decis să admită cererile de recurs în casație.

Europa liberă: Aderarea României la Schengen și baletul Austriei cu Moscova

Opoziția inexplicabilă, bazată pe argumente false, a Austriei la aderarea României la spațiul Schengen face jocurile lui Putin, așa cum și veto-urile Ungariei le fac. Nimic nu e însă întâmplător, Austria are de mulți ani legături economice și politice cu Rusia, gravitând pe orbita gazului putinist.

Alt politician din Iași implicat într-un scandal sexual

În luna octombrie, un alt politician din Iași a fost pus sub acuzare într-un scandal sexual. Cosmin Cristian Niță, candidat PMP la Consiliul Local Erbiceni, a fost inculpat și, o lună mai târziu, trimis în judecată pentru agresiune sexuală.

Subscribe

spot_imgspot_img