Tag: investitii

Browse our exclusive articles!

Ciucă: „România rămâne destinație atractivă pentru investitori”

Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, a avut miercuri, la Bruxelles, o întrevedere cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Discuțiile s-au axat pe aderarea României la Spațiul Schengen, stadiul îndeplinirii recomandărilor în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV), implementarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), dar și pe teme legate de răspunsul Uniunii Europene la războiul Rusiei în Ucraina si Republica Moldova.

Cum au reușit „dezvoltatorii” imobiliari să construiască pe bazele sportive, deși legea o interzice

În Ministerul Tineretului și Sportului există evidența tuturor bazelor sportive care au aparținut fabricilor comuniste, a declarat Dan Trifu, vicepreședintele Fundației Ecocivica, într-un interviu acordat HotNews.ro. Deci nu se poate spune că instituția nu știe sau nu dacă un teren este bază sportivă sau nu.

Peste 125.000 de locuri de muncă au fost create de investitorii francezi în România

România se bucură de încrederea investitorilor străini, fapt reconfirmat vineri seară, la întâlnirea cu reprezentanții comunității de afaceri din Franța, unul dintre cei mai importanți parteneri comerciali, spune premierul Nicolae Ciucă.

Galațiul își reînvie atracțiile turistice – roată panoramică și modernizare în parcul de la Turnul TV

Nu mai puțin de 12.850.604 lei fără TVA este valoarea estimată a contractului scos la licitație de Primăria municipiului pentru proiectarea și execuția lucrărilor...

Ciucă: Îndemn autoritățile locale să se coordoneze cu Ministerul Dezvoltării

Vineri, la Palatul Victoria, au fost semnate primele contracte finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, program primit cu obiecțíi de mai multe...

Popular

Cei trei de la SGG care primesc 3500 de euro/lună pentru patru ședințe

Secretariatul General al Guvernului a avut anul trecut trei...

Nicușor Dan: Este important ca noi să ne păstrăm zona istorică, pentru ca Bucureştiul să existe pe harta turistică

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susține că prefectul Bucureștiului, Toni Greblă, va ataca luni în instanță reglementarea de urbanism a întregii zone istorice a Municipiului Bucureşti, ceea ce, în opinia edilului ar putea da undă verde ridicării unor blocuri între clădirile vechi.

Cum arată cel mai mic oraș din Constanța, unde preotul are ieșiri despotice în fața libertății de exprimare: Căruțe pe străzile aproape pustii, bibliotecă...

Orașul Negru Vodă din județul Constanța, desemnat oraș în urma unei campanii de “urbanizare” pe hârtie din timpul ultimilor ani ai regimului comunist, a coborât sub pragul de 5.000 de locuitori, înregistrând puțin peste 4.600 de oameni la recensământul din 1 decembrie 2021. Reporterii Info Sud-Est au vizitat localitatea pentru a vedea cum arată cel mai mic oraș din județ în 2023.

Subscribe

spot_imgspot_img