Tag: legi

Browse our exclusive articles!

Ministrul închisorilor din noul guvern taliban susține că execuțiile și amputarea mâinilor vor fi reintroduse în Afganistan: „Este necesar pentru securitate”

Conform G4Media, unul dintre fondatorii mișcării talibane și cel care aplică pedepsele impuse prin legea islamică, interpretată e dur de talibani când au condus...

Începe controlul ANRE cu Protecţia Consumatorului la furnizorii de gaze. Amenzile, ”fabuloase”

De mâine începe controlul ANRE cu Protecţia Consumatorului la toţi furnizorii de gaze. Lucrurile sunt foarte simple (...) nu aveau voie să mărească preţul pentru că în mai au anunţat oferta de 1 iulie.

Comisia de la Veneţia critică interzicerea adopţiilor pentru cuplurile homosexuale în Ungaria

Comisia de la Veneţia scrie că reforma constituţională intrată în vigoare în Ungaria în decembrie ''nu trebuie folosită ca ocazie pentru a deroga de la legile existente asupra protecţiei persoanelor care nu sunt heterosexuale sau pentru a revizui aceste legi în sens contrar''.

INTERVIU. Judecătorul Cristi Danileț: „Ce pățim acum nu s-a întâmplat nici pe vremea lui Stănoiu”

Peste 50% din dosarele Inspecției sunt respinse mai târziu în CSM, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Asta ridică dubii mari cu privire la modul în care se fac anchetele disciplinare. Din păcate, atunci când se pune în discuție raportul de audit al Inspecției la CSM, nu există o astfel de analiză.

Marile noutăți din pachetul de reformă „România educată”: examen de admitere la liceele unde cererea depășește oferta, plus reorganizarea inspectoratelor județene

Examenul ar urma să fie organizat înainte de evaluarea națională, iar locurile neocupate în urma examenului de admitere vor fi ocupate prin repartizarea elevilor în ordinea mediilor de la evaluarea națională.

Popular

EXCLUSIV | Cenzurǎ, manipulǎri și minciuni – „Domnul Secretar de Stat se discrediteazǎ singur!” VIDEO

O delegație a Comisiei de Petiții din Parlamentul European...

Șoc la TV-ul propagandă al lui Putin: „Trebuie să alegem pe altcineva, nu pe Putin”

Boris Nadejdin, un fost deputat liberal, a declarat pe...

Descoperire revoluționară în lupta cu autismul

Cercetătorii israelieni au descoperit legături între substanțele chimice, cu...

Subscribe

spot_imgspot_img