Depozitul unei fabrici de conserve din Olt a fost închis de DSVSA. Potrivit unui comunicat remis de Direcția Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor...
Seceta și canicula au distrus 50% din culturile agricole. Aerul încins a ars câmpurile și serele din județul Bihor. În lipsa producției, prețul bucatelor...
Intrarea și menținerea produselor în supermarketuri devin o sarcină tot mai descurajantă pentru legumicultori, a avertizat Daniel Ciuhureanu, membru al Brateşleg Grup, compus din...
Metodă inedită a unei fermiere, pentru irigarea plantelor, cu apa din bazin cu peşti. Mădălina Tudorache, cultivă de proape 10 ani roşii, castraveţi şi...
Patronul NOUA susține că în bucătăria restaurantului său foarte puține alimente sunt aruncate, pentru că funcționează după principiul ”Nimic nu se pierde, totul se transformă”.
După ce PressHub a scris despre antreprenoarea din Aiud care și-a reinventat fiecare bucățică de afacere pentru a supraviețui în ultimul an și despre...