Tag: lucrări

Browse our exclusive articles!

Firma deținută de soțul Laurei Vicol a sponsorizat Primăria Constanța cu un spațiu de fitness în aer liber. Investiția de 50.000 de euro a...

Vicol și Ciorbă sunt finii de cununie ai ex-fugarului ofițer SRI Daniel Dragomir, cunoscut susținător al modificării legilor Justiției pe vremea fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Elevii Colegiului Naţional Onisifor Ghibu vor învăţa într-o şcoală dotată cu panouri fotovoltaice şi schimbătoare de căldură

Printr-un proiect finanţat cu fonduri europene, în această şcoală s-au înlocuit toate geamurile şi uşile, s-au făcut lucrări de termoizolaţie, s-a reabilitat instalaţia electrică interioară, iar acum toate corpurile de iluminat sunt economice. În plus, şcoala are senzori de detecţie a incendiilor.

Lungeşte, Doamne, vara, până-i gata plaja!

Revin la aqua-park şi îndrăznesc să cred că de jos, de la sol, zona de agrement ar putea arăta mai spectaculos decât ceea ce se vede de sus, din Parcul de la Turnul Tv. Apropo de parc, dacă nu vă rupeţi picioarele străbătând aleile, aveţi mare grijă la scările care coboară spre plajă.

Progres spectaculos pe A3, Nădăşelu-Zimbor. Lucrările avansează în ritm alert

Lucrări spectaculoase în superbele şi capricioasele dealuri transilvănene pe Autostrada A3 Nădăşelu-Zimbor.

Orașul care nu-i gata

Ne putem prezenta cu ea şi la olimpiada de "Nu-i gata!", în caz că s-ar organiza vreodată. Revenind la jocul de la care am pornit, pare că termenele de finalizare se joacă de-a v-aţi ascunselea cu noi. Şi le iese de minune.

Popular

Transferurile de bani din Rusia către țările vecine au crescut cu 300-500% în 2022

Transferurile de bani din Rusia către Kazahstan, Uzbekistan, Kârgâzstan,...

Cum contribuie ceașca ta de cafea la schimbările climatice

Consumul global de cafea a crescut constant în ultimii...

Impedimentele legale și constituționale ale aderării Republicii Moldova la UE

Războiul din Ucraina a scos la iveală multe dintre...

Subscribe

spot_imgspot_img