Tag: mesaj

Browse our exclusive articles!

Nicolae Ciucă: Siguranța cetățeanului este acum, mai mult ca oricând, o temă care îi preocupă pe oameni

De Ziua Poliției Române, premierul Nicolae Ciucă a vorbit despre siguranța cetățeanului și a spus că spijinul societății civile poate fi decisiv în rezolvarea...

Navalnîi îi îndeamnă pe ruși să lupte împotriva războiului: „Putin nu este Rusia”

Cel mai important opozant al lui Vladimir Putin, aflat de un an de zile în închisoare, Alexei Navalnîi le-a transmis rușilor un îndemn de...

VIDEO | Drulă: „Vom lupta cu un sistem care face o prioritate din clientelism”

Într-o conferință de presă susținută marți, Cătălin Drulă a transms primul său mesaj de la preluarea șefiei USR, în urma demisiei lui Dacian Cioloș.

RO Vaccinare: „Cu toții putem să ne respectăm mai mult și să sărbătorim cu responsabilitate și grijă față de comunitate”

RO Vaccinare, pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, a transmis, de Crăciun, un mesaj celor vaccinați și celor nevaccinați, deopotrivă.

Iohannis: Noua alianţă creată în aceste zile între USR PLUS şi AUR este un afront

Solicit USR PLUS să cumpănească foarte bine implicaţiile asocierii cu obiectivele promovate de AUR şi să pună punct acestor gesturi politice iresponsabile, să îşi respecte electoratul.

Popular

Campanie pentru colectarea de PET-uri: ecobonusuri de 150 de lei

Sub sloganul “Colectezi tu, câștigăm toți!”, Coca-Cola, PENNY și GreenPoint Management lansează campania ECOBONUS, care...

Doi deținuți au evadat din arestul IPJ Vrancea. Au fost prinși la scurt timp

Doi deținuți vrânceni, de 17 și 23 de ani, arestați pentru furt, au evadat joi seara din arestul Inspectoratului de Poliție Vrancea. La scurt timp au ajuns înapoi în arest.

Campanie Inquam Photos pentru respectarea dreptului de autor în România

Inquam Photos, principalul furnizor de fotografie de presă la nivel național, lansează o campanie pentru respectarea dreptului de autor în România.

O firmă a deversat cu bună știință, spre râul Argeș, sute de litri de deșeuri periculoase

În data de 31 ianuarie 2023, între orele 10:00-14:00, administratorul unei societăți de întreținere și reparații auto de pe raza localității Pitești a deversat cu știință deșeuri lichide periculoase cu conținut de produs petrolier, într-o vale necadastrată a localității, potrivit Gărzii de Mediu Argeș.

Subscribe

spot_imgspot_img