Tag: metrou

Browse our exclusive articles!

Clujul a primit undă verde pentru metrou și tren metropolitan

Potrivit Monitorului de Cluj, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunțat, marți, aprobarea indicatorii tehnico-economici pentru metroul din Cluj-Napoca.

STENOGRAME DNA. Piedone către Rădoi: „După ce o să învii, îmi dai şi mie o jumate de staţie la Izvor? Rădoi: O juma de...

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că primarul sectorului 5 Bucureşti, Popescu Cristian împiedică din diferite motive sau întârzie emiterea dispoziţiilor de demolare a spaţiilor comerciale ce funcţionează ilegal la Metrou.

Percheziții DNA la Sindicatul Liber din Metrou și la reședința lui Ion Rădoi

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a acuzat pe Ion Rădoi, liderul sindical de la metroul bucureştean, că se află în spatele protestului spontan din martie, care a blocat Capitala. Începând din aprilie, angajații Metorex și ai primăriilor de sector au evacuat spaţiile comerciale de la metrou.

Popular

Campanie pentru colectarea de PET-uri: ecobonusuri de 150 de lei

Sub sloganul “Colectezi tu, câștigăm toți!”, Coca-Cola, PENNY și GreenPoint Management lansează campania ECOBONUS, care...

Doi deținuți au evadat din arestul IPJ Vrancea. Au fost prinși la scurt timp

Doi deținuți vrânceni, de 17 și 23 de ani, arestați pentru furt, au evadat joi seara din arestul Inspectoratului de Poliție Vrancea. La scurt timp au ajuns înapoi în arest.

Campanie Inquam Photos pentru respectarea dreptului de autor în România

Inquam Photos, principalul furnizor de fotografie de presă la nivel național, lansează o campanie pentru respectarea dreptului de autor în România.

Subscribe

spot_imgspot_img