Tag: morți

Browse our exclusive articles!

Reuters: Cererea de sicrie a crescut cu 50% în România

Pe măsură ce numărul de decese provocate de COVID crește în România, Sebastian Cocoș, patronul unei firme de servicii funerare din Ploiești, face față tot mai greu cererii de sicrie, arată agenția Reuters, într-o relatare despre situația pandemică din România, citată de Digi24.

Haos la Kabul: SUA și aliații au pierdut orice control în teren. Biden insistă: Evacuările continuă

Biden a spus că cei 12 soldaţi americani care au murit în atacurile de joi sunt "eroi" şi a precizat că SUA vor răspunde "cu forţă şi precizie".

Citiţi cu atenţie ce scrie în asigurare! Avea RCA, dar va plăti din buzunar despăgubirile uriaşe, de peste 200.000 lei

Un ieşean va trebui să plătească din propriul buzunar despăgubirile civile datorate familiei victimei unui accident pe care l-a provocat.

7 morți dintr-un foc pentru că un șofer conducea un Mercedes cu volan pe dreapta

Astăzi este o nouă zi neagră în România pentru că până la această oră au decedat aproape 10 oameni în accidente rutiere pe întreg teritoriul țării.

Mormântul,viteza și tancul

Mai nou, e la modă ca de la volan să arunci cu lichide pe pietoni și să demarezi în viteză până să poată cineva să te identifice. Poliția rutieră nu are mijloace pentru că destui din cei care circulă cu viteză au un lobby suficient de puternic în conducerea țării, pentru a împiedica luarea de măsuri.

Popular

Subscribe

spot_imgspot_img