Tag: Nicolae Ciucă

Browse our exclusive articles!

Cei trei piloni pe care se bazează „prietenia” dintre Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă

O prietenie trainică, dictată de interese reciproc avantajoase, pare că s-a cimentat între liderii PSD și PNL. Marcel Ciolacu, tot mai nervos în ultima perioadă pe tema rocadei premierilor, a dezvăluit că „vorbește des la telefon” și se „consultă permanent” cu premierul Nicolae Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă și ministrul francez Catherine Colonna au discutat despre avansarea aderării României la Schengen

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă și ministrul francez pentru Europa și Afaceri Externe, Catherine Colonna, au avut o întrevedere în contextul vizitei șefei diplomației franceze în România.

Greșeală sau ajutor? Ministerul Educației a pierdut definitiv procesul pentru analiza tezei de doctorat a premierului Ciucă

Greșeală de proporții a Ministerului Educației într-unul dintre cele mai răsunătoare procese în care a fost implicată această instituție, în ultimii ani. Pe data de 19 ianuarie 2023, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins un recurs al Ministerului într-un dosar intentat, anul trecut, de premierul Nicolae Ciucă. Motivul: contestația fusese depusă în afara termenului legal!

Premierul Ciucă: Rădăcinile României europene se regăsesc în Unirea Principatelor Române

Unirea Moldovei cu Țara Românească sub același domnitor, Alexandru Ioan Cuza, este un exemplu autentic de unitate a voinței românilor, care a deschis calea emancipării și modernizării statului. Au urmat ani de reforme importante în toate domeniile și investiții ce au consolidat apropierea culturală, politică și economică a celor două principate române, spune premierul Nicolae Ciucă, în mesajul transmis românilor de Ziua Unirii Principatelor Române.

Ciucă: „Geniul artistic popular este cel spre care se îndreaptă gândurile mele, pentru că în cultura populară a fost tezaurizat sufletul românesc”

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis un mesaj epatant de Ziua Culturii Naționale, în semn de omagiu adus poetului Mihai Eminescu, „cel care a dat anvergură creației literare românești în făgașul unui mare curent artistic și de gândire european, romantismul, revoluționând totodată limba română”.

Popular

Aktual24: Cotele la pariuri privind viitorul președinte al României. Geoană stă cel mai bine, Simion apare pe locul 6, Firea e pe 10

O casă de pariuri oferă clienților posibilitatea de a-și încerca norocul și în privința alegerilor prezidențiale. Cei mai mulți cred că Mircea Geoană va fi viitorul președinte al României.

Centru de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase, înființat de UBB Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca înființează „Centrul de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase”, în cadrul programului UBBMed.

Profesor de matematică, lăsat fără bani de un puşti, prin telefon

A încercat să-i învețe matematica pe unii deținuți, dar a căzut victimă unui hoț în vârstă de numai 15 ani. Este pățania unui botoșănean, cadru didactic la o unitate de învățământ special, care a rămas fără bani în cont, după ce și-a pierdut telefonul mobil.

Soțul mezzosopranei Maria Maxim nu va fi judecat pentru omor, ci doar pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate

După o jumătate de an de dezbateri, justiția s-a hotărât: soțul mezzosopranei Maria Maxim nu va fi judecat pentru omor, ci doar pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Același rezultat, moartea solistei va fi cântărit astfel cu o măsură mult mai mică.

Subscribe

spot_imgspot_img