Tag: Nicușor Dan

Browse our exclusive articles!

Primăria Capitalei are în plan să facă piste de biciclete și pe programul Anghel Saligny

Primăria Capitalei a alocat în bugetul pe 2022 peste 43 milioane lei pentru amenajarea pistelor pentru biciclete.

Fake news privind mobilizarea rezerviștilor din București, demontat de Nicușor Dan

Primarul Capitalei a atras atenția joi că în mediul online circulă un fake news privind intenția Primăriei București de mobilizare a rezerviștilor din Capitală. Nicușor...

Nicușor Dan: Să nu credeți că Antena 3 minte din obișnuință sau din plictiseală despre Primăria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, acuză Antena 3 că difuzează informații false în serie despre el și Primăria Municipiului București (PMB), după ce...

Nicușor Dan: „PSD să se pronunțe. Fie susţine această manifestaţie care paralizează oraşul, fie îi retrage sprijinul politic lui Petrariu”

Primarul general a amintit că hotărârea instanței este executorie și că cine nu o respectă comite o infracțiune.

Ce se întâmplă vineri cu greva angajaților Societății de Transport București

Potrivit Hotnews.ro, Greva angajaților Societății de Transport București continuă și vineri, în ciuda deciziei judecătorești care a stabilit că protestul este ilegal. Directorul STB Adrian Criț a declarat vineri dimineața că greva sindicaliștilor este ilegală și a făcut un apel la angajați ”să înțeleagă că din cauza unor jocuri pe care le fac unii lideri sindicali își periclitează locul de muncă”.

Popular

Aktual24: Cotele la pariuri privind viitorul președinte al României. Geoană stă cel mai bine, Simion apare pe locul 6, Firea e pe 10

O casă de pariuri oferă clienților posibilitatea de a-și încerca norocul și în privința alegerilor prezidențiale. Cei mai mulți cred că Mircea Geoană va fi viitorul președinte al României.

Centru de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase, înființat de UBB Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca înființează „Centrul de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase”, în cadrul programului UBBMed.

Profesor de matematică, lăsat fără bani de un puşti, prin telefon

A încercat să-i învețe matematica pe unii deținuți, dar a căzut victimă unui hoț în vârstă de numai 15 ani. Este pățania unui botoșănean, cadru didactic la o unitate de învățământ special, care a rămas fără bani în cont, după ce și-a pierdut telefonul mobil.

Soțul mezzosopranei Maria Maxim nu va fi judecat pentru omor, ci doar pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate

După o jumătate de an de dezbateri, justiția s-a hotărât: soțul mezzosopranei Maria Maxim nu va fi judecat pentru omor, ci doar pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Același rezultat, moartea solistei va fi cântărit astfel cu o măsură mult mai mică.

Subscribe

spot_imgspot_img