Cât despre vaccinare, sunt puține de spus, atât timp cât, așa cum am scris mai sus, oameni care până anul trecut nu știau că există ARN - chiar și dintre cei cu facultăți terminate - îți comunică azi plin de aroganță că au citit ei „pe internet” că e nasol. Și asta le e suficient.
Este un pas normal, pentru că ce va face protecţia civilă, respectiv IGSU, este partea logistică, şi bineînţeles se va lucra cu partea medicală din spital.
O criză este un test de unitate. Lupta împotriva acestui virus agresiv ne-a pus şi în faţa unei alte lupte - cea cu dezinformarea, cu stigmatizarea, din păcate, inclusiv a personalului medical. Scopul celor care răspândesc dezinformări şi ştiri false este tocmai acela de a slăbi solidaritatea naţiunii noastre.
Potrivit informațiilor publicate de autoritățile malteze, statele/zonele de proveniență a persoanelor care sosesc în Republica Malta sunt clasificate în funcție de gradul de răspândire a virusului SARS-CoV-2, în zona roșie, respectiv zona roșu-închis. România este inclusă, alături de alte state, în zona roșie.
Contextul pandemic demonstrează, încă o dată, cât de importantă este tranziţia digitală pentru susţinerea unui mediu de afaceri performant. Digitalizarea şi tehnologia informaţiei îşi fac simţite prezenţa în fiecare profesie, aducând noi beneficii şi oportunităţi.
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, cea mai mare unitate spitalicească din judeţ şi care se apropie cu paşi repezi de aniversarea unei jumătăţi...
O mică modificare în aplicarea Programului Operațional Competitivitate a deschis drumul dotării școlilor cu echipament didactic modern și conectării acestor instituții la internet. Aproximativ...
Campania de vaccinare anti SARS-CoV-2 în Uniunea Europeană a început din luna decembrie a anului trecut, când vaccinul produs de Pfizer - BioNTech a...