Tag: parteneriat

Browse our exclusive articles!

Maia Sandu: ”Avem ocazia să construim un parteneriat puternic şi reciproc avantajos, bazat pe dialog sincer între Republica Moldova şi România”

Sunt bucuroasă să spun că astăzi avem o colaborare foarte bună între Republica Moldova şi România şi apreciez foarte mult deschiderea autorităţilor de la Bucureşti, deschiderea domnului preşedinte Klaus Iohannis sau a domnului prim-ministru Cîţu, a dumneavoastră şi a altor reprezentanţi ai Guvernului de la Bucureşti pentru a aprofunda şi a consolida această relaţie. Avem ocazia să construim un parteneriat puternic şi reciproc avantajos, bazat pe dialog sincer între Republica Moldova şi România, un parteneriat care va oferi soluţii pentru problemele cetăţenilor noştri, un parteneriat care va deschide oportunităţi pentru dezvoltare şi un parteneriat care ne va apropia şi mai mult.

Ieri, la MIOVENI, festivitatea de absolvire a primei promoții de învățământ profesional dual, în parteneriat cu UZINA DACIA

Concret, uzina de la Mioveni a iniţiat un parteneriat cu liceele tehnologice de Construcţii de Maşini din Mioveni şi Astra Piteşti, în cadrul cărora elevii învaţă exact meseriile cerute de uzina Dacia, beneficiind de condiţii de învăţământ şi instruire foarte bune.

Summitul Inițiativei celor Trei Mări (I3M). Iohannis a pledat pentru o implicare consistentă a SUA în regiune

Preşedintele României a exprimat satisfacţia pentru dezvoltarea cooperării dintre România şi SUA în domeniul energiei nucleare civile şi al reţelelor 5G.

Popular

Biserica Evanghelică din centrul Bistriței are acum trei culori. Cum e posibil așa ceva?

Potrivit saptamana.online, lucrările la Biserica Evanghelică din Bistrița, cea mai importantă clădire de patrimoniu din orașul vechi și una dintre cele mai bine păstrate biserici săsești din Transilvania, în ciuda incendiilor și intemperiilor care au afectat-o de-a lungul timpului, are în prezent trei culori.

Cum operau grupările care furau produse petroliere direct din conductele OMV Petrom din Olt, Argeş şi Teleorman. Detalii din dosar

Şase persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 47 de ani au fost plasate sub control judicar pentru 60 de zile, în dosarul privind furtul de produse petroliere, direct din conductele OMV Petrom, procurorii şi poliţiştii olteni efectuând percheziţii în judeţele Olt, Teleorman şi Argeş.

Capacitatea combinatului de la Galați va crește de la 2 la 5 milioane de tone de oţel

Combinatul Liberty Galați își accelerează planurile de trecere la...

Subscribe

spot_imgspot_img