Tag: Pitești

Browse our exclusive articles!

Specialist în construcții, despre mega WC-ul public din Pitești: „Nu e niciun vandalism, ci proastă execuție”

După cum am consemnat şi noi, Primăria Piteşti a reacţionat imediat, afirmând, într-un comunicat de presă, că acele crăpături nu au apărut din vina constructorului, ci din cauza unor acte de vandalism: mai precis, nişte inşi neidentificaţi atunci (dar filmaţi de aparatura de supraveghere, abundentă în zonă) ar fi îndreptat aspersoarele sistemului de irigaţie fix înspre pereţii privatei, de dragul de a o deteriora.

Abureala fondurilor europene „atrase” de Primăria Piteşti sau de ce n-are ursul coadă

În primul său an ca şef, Adrian Oprescu a reuşit performanţa să atragă zero lei şi zero bani fonduri europene, iar în anul următor, 2018, serviciul condus de acesta a accesat fonduri europene de numai puţin peste 1,1 milioane de lei.

WC-ul galactic de la Pitești, victimă a vandalilor străzii

Reacţia municipalităţii piteştene a fost, de această dată, una promptă. De vină, zice Primăria Piteşti, n-ar fi nici calitatea proastă a execuţiei, nici a materialelor folosite la construcţie, ci nişte acte de vandalism.

WC-ul galactic, de 400.000 de euro, de la Pitești, a început să crape la nici patru luni de la inaugurare

În afară de lalele şi permise de conducere contra şpagă, Piteşti-ului i s-a mai dus „buhul”, mai nou, şi mulţumită WC-ului public de anvergură...

Reabilitarea clădirii Galeriei de Artă „Rudolf Schweitzer-Cumpăna” din Piteşti bate pasul pe loc de mai bine de patru ani

Clădirea care adăposteşte Galeria de Artă din centrul Piteştiului, botezată Rudolf Schweitzer-Cumpăna, după numele unui mare pictor, născut la Piteşti în urmă cu 135 de ani, avea de multă vreme nevoie de lucrări serioase de reabilitare.

Popular

Piedone și 3 condamnați din dosarul Colectiv vor să scape de închisoare

Fostul primar Piedone și trei inculpați în Dosarul Colectiv cer anularea pedepsei primite după tragedia din clubul din Capitală. Instanța Supremă a decis să admită cererile de recurs în casație.

Europa liberă: Aderarea României la Schengen și baletul Austriei cu Moscova

Opoziția inexplicabilă, bazată pe argumente false, a Austriei la aderarea României la spațiul Schengen face jocurile lui Putin, așa cum și veto-urile Ungariei le fac. Nimic nu e însă întâmplător, Austria are de mulți ani legături economice și politice cu Rusia, gravitând pe orbita gazului putinist.

Alt politician din Iași implicat într-un scandal sexual

În luna octombrie, un alt politician din Iași a fost pus sub acuzare într-un scandal sexual. Cosmin Cristian Niță, candidat PMP la Consiliul Local Erbiceni, a fost inculpat și, o lună mai târziu, trimis în judecată pentru agresiune sexuală.

Subscribe

spot_imgspot_img