Tag: Pitesti

Browse our exclusive articles!

Curți inundate, după o avarie la rețeaua de apă. Operatorul susține că n-are nicio avarie

Strada Nicolae Dobrin din Pitești, duminică dimineață: Apa rezultată dintr-o avarie, despre care locuitorii din zonă spun că durează de o săptămână și jumătate, se scurge în curțile oamenilor și se infiltrează la temeliile caselor și anexelor.

Spitalul de Urgență Pitești, iluminat în portocaliu, de Ziua Mondială pentru Siguranța Pacientului

Clădirea Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP) a fost, seara trecută, iluminată în portocaliu. Ca și în ultimii ani, SJUP s-a alăturat inițiativei Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru a sărbători Ziua Mondială pentru Siguranța Pacientului.

IICCMER: Monumentului dedicat „eroilor” fostei Securității din Pitești trebuie eliminat

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) își exprimă consternarea și regretul în legătură cu încercarea de eroizare a foștilor...

Dacia a prezentat Manifesto, un prototip futurist

Dacia Manifesto, poate cea mai futuristă creaţie a constructorului auto de la Mioveni, a fost prezentată azi publicului. Deocamdată, prezentarea a avut loc doar...

Arhitectul care a proiectat Bazinul Olimpic din Pitești acuză că reabilitarea l-a transformat într-o „butaforie brutală şi scumpă”

Mihail-Naum Teodorescu, arhitectul care a proiectat Bazinul Olimpic din Pitești, inaugurat în 1984, critică lucrările de modernizare şi eficientizare energetică derulate de Primărie cu...

Popular

Biserica Evanghelică din centrul Bistriței are acum trei culori. Cum e posibil așa ceva?

Potrivit saptamana.online, lucrările la Biserica Evanghelică din Bistrița, cea mai importantă clădire de patrimoniu din orașul vechi și una dintre cele mai bine păstrate biserici săsești din Transilvania, în ciuda incendiilor și intemperiilor care au afectat-o de-a lungul timpului, are în prezent trei culori.

Cum operau grupările care furau combustibil din conductele OMV Petrom

Şase persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 47 de ani au fost plasate sub control judicar pentru 60 de zile, în dosarul privind furtul de produse petroliere, direct din conductele OMV Petrom, procurorii şi poliţiştii olteni efectuând percheziţii în judeţele Olt, Teleorman şi Argeş.

Capacitatea combinatului de la Galați va crește de la 2 la 5 milioane de tone de oţel

Combinatul Liberty Galați își accelerează planurile de trecere la...

Subscribe

spot_imgspot_img