Tag: politicieni

Browse our exclusive articles!

Corupția rămâne cea mai infecțioasă „boală”

Problema este că unii dintre vaccinații doar pe hârtie ajung la spital cu forme grave de COVID-19, ceea ce șubrezește și mai mult imaginea și așa șubredă a campaniei de vaccinare. Cel puțin la fel de condamnabile sunt însă și cadrele medicale care au acceptat acest târg total necumpătat.

Mai uşor cu Trianonul pe scări

Venită în contextul discuţiilor despre teritorii, invazii şi, mai ales, al umorilor istorice ale Europei de Est, o parte de lume unde fiecare are măcar un război sau un masacru de reproşat vecinilor, declaraţia a urcat pulsul unora de la Bucureşti.

Toamnă gri

Cîțu e amenințat cu proces și de Orlando fiindcă l-a declarat „spion rus”. Or, se știe că Orlando a primit diploma de la SRI direct acasă.

Talibanii sunt pe val

Realitatea din teren ne arată altceva, chiar dacă mulți politicieni și militari din Vest ne spun povestea că talibanii sunt acum cu totul altceva și vom avea un stat islamic consolidat, după modelul Arabiei Saudite sau a Emiratelor Arabe Unite.

Noua Strategie Militară a României: de ce e țara vulnerabilă?

România rămâne vulnerabilă, însă, fără să fie atacată în vreun fel din afară, fiindcă geometria ascunsă a vieții politice o zdruncină de câte ori pare să avanseze.

Popular

Reduceri semnificative de prețuri la Petrom în prima zi de minivacanță

Minivacanța de 1 decembrie începe cu ieftiniri la Petrom,...

Românii mai așteptă cu ridicarea vizelor pentru SUA. Aurescu are o soluție

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat că a...

Subscribe

spot_imgspot_img