Tag: pompieri

Browse our exclusive articles!

Franța, Gironde: 11.000 de hectare arse, 14.000 de persoane evacuate

În 6 zile de când au izbucnit cele două puternice incendii de pădure din Gironde, în S-V Franței, 11.000 de hectare au fost distruse iar pompierii nu au reușit, încă, să le țină sub control, potrivit unui bilanț furnizat de prefectura din Gironde, duminică.

VIDEO Un avion ucrainean cu 8 persoane s-a prăbușit în Grecia. Încărcătura e tratată ca material periculos

Un avion cargo cu opt persoane la bord s-a prăbușit în apropierea orașului Kavala, în nordul Greciei, sâmbătă seara târziu, au anunțat pompierii și...

Cei 142 de pompieri români care au ajutat la stingerea incendiilor din Grecia au fost înaintați în grad

Cei 142 de pompieri români care au ajutat la stingerea incendiilor din Grecia au fost înaintaţi în grad, luni, la solicitarea ministrului Afacerilor Interne.

Presa elenă, despre ajutorul Bucureștiului în lupta cu flăcările: „Contribuția României este cu adevărat mare și produce senzaţie”

Presa din Grecia scrie la superlativ despre detașarea celor 110 pompieri români, fiind pentru prima dată când România acționează pentru stingerea incendiilor pe teriotoriul...

Incendiu la groapa de gunoi a Oradiei! Au ars deşeuri pe circa 300 metri pătraţi

Apelul la numărul unic 112 a fost înregistrat în jurul orei 17.30. Incendiul s-a produs la groapa de gunoi a oraşului, în Episcopia. La faţa locului au fost mobilizate mai multe autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autospecială de lucru la înălţime.

Popular

Capacitatea combinatului de la Galați va crește de la 2 la 5 milioane de tone de oţel

Combinatul Liberty Galați își accelerează planurile de trecere la...

Lucrările la faleza din Tulcea, la 84%. Constructorii mai au 7 luni să termine

Lucrările de modernizare ale portului și falezei din Tulcea au ajuns la 84%, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Tulcea la solicitarea Info Sud-Est. Termenul de finalizare asumat în proiect este luna iunie 2023.

Case demolate în centrul Oradiei, pentru o nouă bretea rutieră

Proiectul amenajărilor rutiere din zona Pieţei Cetate din Oradea, care include realizarea unui pasaj subteran, va suferi îmbunătăţiri în timpul implementării.

Subscribe

spot_imgspot_img